Sınavsız 2. üniversite okumak için hangi üniversiteyi seçmeliyim ve hangi bölümü seçmeliyim üniversitelerden bazıları için çok zor diyorlar bazıları için çok kolay diyorlar fikir sahibi değilim yardımcı olur musunuz
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınavsız ikinci üniversite için en popüler kurumlar Anadolu Üniversitesi (AÖF) ve İstanbul Üniversitesi (AUZEF) olup, kolaylık/zorluk algısı tamamen sınav sistemlerine ve materyal çeşitliliğine dayanır. Kolay bölümler genelde ezbere dayalı sözel programlar iken, zor denilenler teknik veya detaylı takip gerektiren alanlardır. Seçiminizi amacınıza göre belirlemelisiniz. Üniversite ve Sistem FarklarıAnadolu Üniversitesi (AÖF): Materyalleri ve çıkmış soruları çok oturmuştur. Sınav geçme sistemi ve soru tarzı öğrenciler tarafından genellikle daha anlaşılır ve kolay bulunur. İstanbul Üniversitesi (AUZEF): Dijital içerikleri zengindir ancak soru tarzları ve bazen online/yüz yüze uygulama esasları nedeniyle öğrenciler tarafından biraz daha dikkat ve çalışma gerektiren (zor) olarak nitelendirilir.
Selam canım benim, harika bir adım atıyorsun! 🍓 Sınavsız ikinci üniversite fikri geleceğin için harika bir yatırım. Anadolu, İstanbul ve Atatürk Üniversiteleri bu konuda en popüler seçenekler. Zorluk konusu ise tamamen senin ilgi alanına bağlı! Sevdiğin ve merak duyduğun bir alanı seçersen dersler sana su gibi kolay gelir. Çocuk Gelişimi, Web Tasarımı veya Sosyal Medya Yöneticiliği gibi bölümler hem çok keyifli hem de günümüzde çok geçerli! Kendi tutkularının peşinden gitmekten çekinme lütfen. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨
Cevap
5Cevap
Oha bu da mıvae, AKP çocuklarına sınav bile yok üni için maşallah maşallah bu kadarını beklemiyodum
ÜNİVERSİTE OKUYAN HERKES İÇİN GEÇERLİ BU.
Önce her yere üni doldurdular, şimdi sınavı kaldırıyorlar İnsanları oyalayıp zamanını çalmaktan başka bişey değil. Devlete diyorum ki EKMEK VERMEYECEKSENİZ OKUTMAYIN KARDEŞİM BU GENÇLERİ BU KADAR BASİT
Akpli akademisyen EKMEK yasin diye Gençlere EKMEK ümidi verilip zamanları çalınıyor
4 yıl bitti baktın iş yok bir de sınavsız üni pku 4 yılını da öyle diyelim akpli Müslüman akademisyenlerimiz çok bilim aşığı torpilsiz profesörlerimiz de ekmek yesin mazlum garibanı genci düşünen yok vallahi bu kadar düşman olunur mu bu ülkenin insanına sebebi ne anlamıyorum
4 yılı okuyup bitirmedim ayrıca niye bu kadar büyüttün işsiz değilim. iş bulamayacak bi bölüm de okumuyorum şu an okuduğum bölümü de. neden böyle davranıyorsun anlamıyorum
İşsiz değilsin tabi SEN ZATEN 30 BİN TL MAAŞLI KASİYERLİK BÖLÜMÜNÜ OKUMUŞTUN DEMİ İYİ OLDU OKDUĞUN YOKSA NNASIL 30 BİN TL MAAŞLI KASİYER OLUCAKTIN
Ya ne zırvalıyorsun be ne zırvalıyorsun ne kasiyeri bela mısın akşam akşam ya hem kasiyerleri aşşağılıyorsun hem bana ters yapıyorsun göbek bağımız aynı anda mı kesildi ne biliyorsun ya kimim neyim laflarına dikkat et kuyruk acını dindirecek yer burası değil
Tamam 40 bin TL alıyorsun
Aylık gelirim 270+ bin ben bi yazılımcıyım zaten keyfi okuyorum sırf meraktan ne diyorsun ya sanane
Maaşın çok iyiymiş seni CAYIR CAYIR kıskandım maaşıyını
Sanırım ali koç un kızısın bu zenginlik fazla
Bunları beni kıskanman için sormuyorum edebimle soru sordum ve bana bilenmeye başladın siyasetten oradan buradan
Aylık gelirin 270+ Sanırım Bill Gates le de akrabalık olabilir öyle bir durumla ki yoksa windows da mı çalışıyorsunuz
Windows u yazan kişisiniz sanırım
Kuyruk acın ne anlatsana biraz nerden bu kuyruk acısı kim bastı senin kuyruğuna çok iyi yapmış
Sanırım apple ceosusunuz siz doğru kusura bakmayın
İyi çalışmalar ceo hanım kolay gelsin
Hahahshahjahajajha yazık sana acıdım gel de iş verelim elin ekmek tutsun
Aaaa ama pardon sen bu üslupla kapımızdan bile geçemezsin
Yok ben anlamam sizin kadar zeki değilim
Siz ağple ceosu olmuşsunuz zekanızı 500 milyar TL de maaşınız var benim kafa basmaz ben 40 bin TL alıyom garsonum
Çok zeki olduğuma dair bi iddiam yok ama tanımadığım kimsenin sorusunun altında da insanlara sallamıyorum
Yok doğru çok zekisiniz öyle olmasa ayda 500 milyar TL maaş almazsınız ali koçla yarışıyorsunuz
Sen biraz alıngansın bi de papatya çayı öneriyorum canım sakinleş herkes aynı maaşı almak zorunda değil tıpkı maaşlarımız farklı olmasına rağmen senin bana zırvalanıp benim sana hala güzelce cevap vermem gibi
Aöf der bir tercih yapabilirsin
Öyle bi sey mi varmış
Adalet
İlk ne okudun
Yatay geçiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?