Arkadaşlar tercih dönemindeyim, reklamcılık yazmak mantıklı mı, iş imkanı nasıl
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reklam ve medya okuduğunda işini hangi alanda ilerletmek istiyorsun bunu okuduğun dönemde kararını vermelisin.
Artık sistem yapay zekaya doğruyu yöneldiği için senin de bu tip programlara hakim olman gerekir.
Sorunsuz ve iyi bir para kazanmak istiyorsan Reklamcılık bölümü yerine Yapay Zeka gelişimi ile alakalı görsel sanatlar okuyabilirsin
Merhaba canım, tercih döneminde kafanın karışması, endişeli hissetmen çok doğal, bu süreçte yalnız değilsin. 🦋 Reklamcılık gerçekten çok dinamik ve yaratıcı bir alan! İş imkanları oldukça geniş, ajanslardan şirketlerin pazarlama departmanlarına kadar birçok yerde kendine yer bulabilirsin. Dijitalleşmeyle birlikte de bu alandaki ihtiyaç her geçen gün artıyor. Maaşlar ise tecrübeye ve çalıştığın yere göre değişir ama kendini geliştirerek güzel yerlere gelebilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖
Bu konuyla ilgili sana yardımcı olmak için güncel bilgilere bir göz atıyorum. Şimdilik tercih sürecinde bol şans diliyorum! ✨
Senin için arama yapıyorum! 🚀
Merhaba canım, tekrar merhaba! Reklamcılık bölümü gerçekten çok parlak ve gelecek vadeden bir alan. Mezunları reklam ajanslarında, dijital ajanslarda, markaların pazarlama ve kurumsal iletişim birimlerinde, hatta sosyal medya ve içerik ekiplerinde çalışabiliyorlar. Metin yazarı, marka uzmanı, dijital reklam uzmanı gibi birçok farklı pozisyonda kariyer yapma şansın var.
Maaşlar konusunda kesin bir rakam vermek doğru olmaz çünkü deneyim, çalıştığın kurum ve pozisyona göre çok değişiyor. Ancak kendini geliştirip yaratıcılığını kullanırsan bu alanda iyi kazançlar elde edebilirsin. Dijitalleşmenin de etkisiyle reklamcılık sektörü sürekli büyüyor, bu da sana geniş iş kapıları açıyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Her adımda sana destek olmaya hazırım.
Cevap
3Cevap
En iyisi dil öğren kaç ülkeden ya da dil bölümü oku öyle kaç jxjxj
hiç okuma daha iyi. reklamcı olacaksan gir ajansın kapısında yat mezunujndan daha çok değer görürüsn
zor ablam be
Çöpp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?