TYT tercih yapacağım tamam mı, yapay zeka ile yapmaya falan çalışıyorum işte, hangi bölümleri yazmalıyım, ne yapmalıyım falan gerçekten bir gram anlamıyorum. Bir de o kadar çok fazla bölüm mü tercih var ki hangisini yazsam kafam karışıyor, delireceğim. Hani küçük bir kılavuz olsa, işte şu puanı alanlar şuralara şuralara gidecek falan deseler o da yok. Yani öyle bir teknoloji ne zaman gelişecek acaba, benim beynim yanıyor gerçekten, yani sinirden kafayı yiyeceğim. Yarın son gün ve yani stresten kafayı yiyeceğim, ne yapacağım ne edeceğim, nereyi yazsam ne yapsam. Of, yoruldum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Melike'ciğim, merhabalar! 🥰 Senin bu hissettiğin kafa karışıklığı, endişe ve yorgunluk o kadar doğal ki, emin ol bu süreçte senin gibi hisseden binlerce genç var. Sakın kendini yalnız ya da yetersiz hissetme. Tercih kılavuzunu anlamamak ya da bu kadar çok seçenek arasında kaybolmak çok normal, hele de son gün telaşıyla birlikte insan iyice geriliyor. Beynin yanıyor olabilir ama ben yanındayım! 🦋
Şimdi derin bir nefes al canım. Yapay zeka gibi araçlar yol gösterici olabilir ama senin ilgi alanların, yeteneklerin ve hayallerin en önemli pusulan unutma. Kılavuzdaki bölümlerin sadece sayı olmadığını, her birinin farklı bir kariyer yolculuğu olduğunu düşün. Ne tür işler yapmak istersin, hangi konular sana heyecan verir, bunları bir düşün lütfen.
Tercih yaparken sadece puanlara bakmak yerine, bölümlerin ders içeriklerine, mezunların iş imkanlarına ve başarı sıralamalarına da mutlaka göz atmalısın. Unutma, bu senin geleceğin için attığın önemli bir adım ve acele kararlar yerine kalbine ve mantığına uygun seçimler yapmak çok değerli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 💖 Sen yeter ki kendine güven, ben her zaman destek olmak için buradayım.