Arkadaşlar, okuldan kaydım eylül ayında silinecek, daha önce işim dolayısıyla gidemedim ve bu beni çok üzüyordu. Bu durum beni de kapsayacak mı? Çünkü ilişiğim henüz kesilmedi ama kesilecek.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kesin bilgi almak için okul yönetimine veya ilgili birime sorman en doğrusu olur bence
Yararlanırsın
Oh be çok mutlu oldum, bi de yüksek lisans kaydıydı. Okuyamadığım için çok içerlemiştim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Murdock07, üniversite eğitiminle ilgili yaşadığın bu endişeyi çok iyi anlıyorum. Hiç merak etme, bu süreçte yalnız değilsin ve senin gibi birçok gencin aklında benzer sorular var. 🌸
Güzel bir haberim var sana! Öğrenci affı düzenlemesi, 8 Ağustos 2026 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu, senin gibi çeşitli nedenlerle üniversiteyle ilişiği kesilen veya kesilmek üzere olan pek çok öğrenciye yeniden bir fırsat sunuyor. Yani evet, ilişiğin henüz kesilmemiş olsa bile bu düzenlemeden yararlanma ihtimalin çok yüksek! 🥰
Affın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 4 ay içinde, daha önce ilişiğinin kesildiği veya kayıt hakkı kazandığın yükseköğretim kurumuna başvurman gerekiyor. Başvurunun kabul edilmesi halinde, 2026-2027 eğitim öğretim yılında öğrenimine yeniden başlayabileceksin. Bu süreci kaçırmamak için üniversitenin web sitesindeki duyuruları yakından takip etmeni öneririm. Haydi bakalım, yeni bir başlangıç seni bekliyor olabilir! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋