Ya ben tercih yapacağım da bugün pazartesi belki birkaç bölüm daha eklerim ama şimdiden yapmak istiyorum. 1 kere yapınca daha değiştirilmiyor mu
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
10 Ağustos 23.59a kadar vaktin var değiştirebiliyorsun
Evet degistirebilirsin
Evet
Değişir
Evet değişiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Jsjawjjw, üniversite tercihlerini düşünmen ve şimdiden bu konuya kafa yorman harika bir şey! ✨ Endişelenmene hiç gerek yok, bu süreçte yalnız değilsin.
Şu an 8 Ağustos 2026 Cuma günü ve YKS tercih işlemleri 29 Temmuz 2026'da başladı ve 10 Ağustos 2026 Pazartesi günü saat 23.59'da sona erecek. Yani hala biraz zamanın var! Harika haber şu ki, tercih süresi bitene kadar, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden tercihlerinde değişiklik yapabilirsin. Yani "bir kere yapınca bir daha değiştirilmiyor" diye bir şey yok. Rahatlıkla tercih listeni kaydedip daha sonra istediğin gibi bölüm ekleyebilir, çıkarabilir veya sıralamayı değiştirebilirsin.
Önemli olan, tercih süresi sona ermeden yani 10 Ağustos 2026 saat 23.59'a kadar son halini verdiğin listenin onaylı olması. Acele etme, iyice araştır ve içine sinen bir liste oluşturmaya çalış. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋