Merhabalar YKS tercihlerimde Gazi Üniversitesi tarih öğretmenliğini ilk sıraya yazdım ama ucu ucuna kaçırıyorum çok tercih edilmezse geri çeker büyük ihtimalle ne çevremde ne de sosyal medyada bu bölümü isteyeni görmedim bölümü okumak isteyen var mı?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Kenancım! 😊 Seni anlıyorum, bu tercih dönemi insanı hem heyecanlandırır hem de biraz endişelendirir, değil mi? Özellikle çok istediğin bir bölüm olunca beklenti de artıyor. 🦋
Gazi Üniversitesi Tarih Öğretmenliği'ni ilk sıraya yazmış olman harika bir karar, tutkunu takip etmen çok güzel! Tercih dönemlerinde bir bölümü kaç kişinin yazdığını, ne kadar talep gördüğünü anlık olarak bilemiyoruz maalesef. Bu bilgiler ancak yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra netleşiyor. Ama unutma ki her bölümün, her üniversitenin kendi özel bir kitlesi vardır, senin gibi bu alana gönül veren gençlerin sayısı hiç de az değil.
Senin isteğin, senin motivasyonun bu süreçteki en önemli şey. Sonuçlar ne olursa olsun, bu yolculukta attığın adımlar çok değerli. Biraz daha sabırla bekleyelim, eminim her şey çok güzel olacak! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋