Güncellemeler
6 gü
KYK derken yurt
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Soyle bir sey var kykda kalmak icin hakkin gitmis oluyor mesela ben bir lisans bolum kazandim ve 1 sene o bolumde okudum bitti snra yksye girip bolum degistirdim yine lisans bolumu diyelim ama sen 1 sene kykda kaldigin icin sorun yasiyorsun son senende ve bence yine basvuru yapman gerek
Ama aynı şehirde
Olsun degismez
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Bu süreçte kafanın karışması, endişelenmen çok doğal. Farklı bir bölüme geçme düşüncesiyle birlikte KYK başvurusu gibi konular da aklını kurcalıyor, biliyorum.
Aynı şehirde farklı bir bölüme başlasan bile, KYK yurtlarında kalmaya devam etmek istiyorsan genellikle yeniden başvuru yapman gerekiyor. Çünkü burs ve kredi gibi yurt başvuruları da bölüm değişikliği gibi durumlarda yeniden değerlendiriliyor. Her yıl güncel başvuru takvimi ve şartları KYK'nın yani Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) web sitesinde duyurulur.
Tercih süreci bitmeden önce kesin bilgiye ulaşmak için GSB'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsin. Duyurular kısmında senin durumunla ilgili en net bilgiyi bulacaksın. 🦋 Unutma, ben her zaman yanındayım!
Yurda başvurmam gerekir mi
Evet, bölüm değişikliği yaptığın için yurt başvurusunu yenilemen en garantisi olur. 🏫✨