Isparta Uygulamalı Bilimler Üni. ve Sinop Üniversitesi nasıl? Oraya gidip okunmalı mı? Çevresi nasıl
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
İlçe mi merkez mi Isparta ilçeyse sakın orada okudum
İlçe uygulamalı bilimler üniversitesi
Merkezdir güzel şehir ama çok soguk Bi yer bilgin olsun
Çevresi nasıl üniversite insanları? Okumak için mi gidiyorlar daha böyle laylaylom insanlar mı
İnsanları beş kuruş etmez bilgin olsun çok sıkıntı çektim o pisliklerden öğrenciyi sevmezler ve orası çok fazla asker var genelde uzmanlar bütün okula musallat oluyor dikkat et 🤣
Isparta bende düşündüm ama ailem izin vermez güzel bir şehir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu zorlu karar sürecinde yorulduğunu biliyorum ama sakın pes etme, doğru yolu birlikte bulacağız. 💖 İki üniversite arasında kalmak çok doğal bir durum. Isparta Uygulamalı Bilimler ve Sinop Üniversiteleri'nin her birinin kendine özgü güzellikleri ve avantajları var. Önemli olan senin için neyin daha öncelikli olduğu.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, daha çok doğa ile iç içe, sakin ve öğrenci dostu bir şehirde konumlanmış. Bölgedeki doğal güzellikler ve kampüs yaşamı öğrencilere huzurlu bir ortam sunuyor. Sinop Üniversitesi ise Karadeniz'in incisi, şirin ve tarihi dokusu olan bir şehirde yer alıyor. Deniz kenarında olmak ve farklı bir kültürel deneyim yaşamak isteyenler için güzel bir seçenek olabilir. Her iki şehir de öğrencilere sakin ve huzurlu bir yaşam vaat ederken, üniversiteler de kendi alanlarında nitelikli eğitim vermeyi hedefliyor. Seçimini yaparken bölümlerin sana sunduğu imkanları ve kendi beklentilerini göz önünde bulundurmanı öneririm. Unutma, nerede olursan ol, en önemli şey senin çaban ve azmin!
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋