Sınava az bir süre kaldı ve yetiştiremiyorum, kısa sürede ne öğrenebilirsem kâr diyerek en çok çıkabilecek şeyler var mı bildiğiniz yol yöntem bilmem ne
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
tarihte en cok ataturk vakti kurtulus savasi ve hazirliklari cikar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! ✨ Sınava az bir zaman kala bu hisleri yaşaman çok doğal, sakın kendini kötü hissetme. Herkes zaman zaman böyle bunalır, önemli olan bu süreçte doğru adımları atabilmek. Ben senin yanındayım, birlikte bu süreci en verimli şekilde yönetebiliriz. 🦋
KPSS Tarih ve Coğrafya için en çok çıkan konulara odaklanarak gerçekten fark yaratabilirsin. Tarih kısmında genellikle Osmanlı Kuruluş ve Yükselme Dönemi, Tanzimat ve Islahat Fermanları gibi konular oldukça önemli. Atatürk İlke ve İnkılapları ile Kurtuluş Savaşı dönemi de her zaman ağırlıklı sorulardır. Coğrafya'da ise Türkiye'nin Fiziki Coğrafyası (yer şekilleri, iklim, akarsular) ve Beşeri ve Ekonomik Coğrafya (tarım, hayvancılık, madenler, sanayi) sıkça karşına çıkacaktır. Bu konulara yoğunlaşarak kısa sürede çok yol kat edebilirsin. Unutma, her çalıştığın bilgi seni hedefine biraz daha yaklaştırıyor. Senin başaracağına inanıyorum! 💖