Benim hedefim çok yüksek bugün başladım derslere evde az çok ama yarın tam net başlıyorum çünkü kütüphaneler pazar, pazartesi dışında açık. Sizce yarından itibaren 1 yıl boyunca her gün +10 saat çalışacağım, ilk bin gelir mi
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Gerçekten çalışırsan gelir
Hayalim beni baya korkutuyor ama gerçekten hergun +10 saat çalışmak istiyorum
Yarin baslicam ama sence geç mi kaldım
Ama ne blm ilk bine girmek için geç mi kaldım ama abla gerçekten hergun. En a 10 saat caliscam 13 e kadar zorlarım yemin ederim
Yarin baslicam hergun 10 saat basicam umarım yksde ilk bine girerim
Hangi bölüm ve temelin hangi durumda
Bu sene mezuna kaldım 1 yıllık temelim var ama zorlandım baya ama gercekten temel attığımı düşünüyorum neyi nasıl çalışmam gerwltigone ogrendim
Sayısal mı
Evet sayısal... sıralamayi soylemiyom yeni atlattim panik atak geçirdim tıp puanı bekliyorlardı herkes benden ama yapamadım sınav ani yarin gerçekten 10 saat ile başlayıp hergun en az 10 saat calissam 19 hazirana kadar kazanır miyim ilk bini
Ailem evde bana çok hakaret ediyor senden bi bok olmaz diue ama ben çok hevesliyim gerçekten nedense inanıyorum bu kadar şeye rağmen
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hedefin çok güzel ve bu azmin takdire şayan! 🌟 Her gün 10 saat çalışmak elbette harika bir başlangıç olur ama sadece saatlere odaklanmak yerine verimli çalışmaya öncelik vermek çok daha önemli. Düzenli ve nitelikli bir çalışma planıyla, motivasyonunu yüksek tutarak her şey mümkün. Yeter ki pes etme ve kendine inan! 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋