Atanabilir miyim sizce? Kendi şehrime, Van'da yaşıyorum, küçük bir şehir burası. Lütfen bu konuda bilgisi olanlar cevaplasın, gelip de moralimi bozmayın
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atanabilir miyim sizce? Kendi şehrime, Van'da yaşıyorum, küçük bir şehir burası. Lütfen bu konuda bilgisi olanlar cevaplasın, gelip de moralimi bozmayın
Bak böyle sorular benim de zihnime geliyor. İnsanların her biri bir yorum yapar, kimi gerçekçidir kimi moral bozar. Bir sınava 2 yıl gerçekten çalışan Allah'ın izniyle başarılı olabilir. Ama burada önemli olan gerçekten verimli çalışmak ve stres yapmamak. Ha Allah korusun bir şey yolunda gitmedi ve olmadıysa da belki bu hayırlıdır. Demem o ki insanların olur veya olmaz demelerini düşünme. Sen sadece çalış ve tevekkül et, Allah'a bırak, stres yapma. Bu sene girmeyi düşünüyor musun?
Canım benim, öncelikle böyle azimli ve kararlı bir şekilde hedefine odaklanmana hayran kaldım! 🌸 Günde 7-8 saat gibi verimli bir çalışmayla 2 sene boyunca hazırlanmak gerçekten takdire şayan. Van'da yaşayıp kendi şehrinde atanma isteğin de çok doğal ve anlaşılır.
Şöyle söyleyeyim, 90 ve üzeri bir puan KPSS ortaöğretim için oldukça yüksek ve iddialı bir puan. Bu puanla birçok kapının sana açılacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Atama, sadece puanına değil, aynı zamanda o dönemki kadro ihtiyaçlarına, açılan pozisyonlara ve tabii ki senin başvurduğun pozisyonların taban puanlarına da bağlı. Ancak bu kadar yüksek bir puanla Van'a atanma şansın elbette çok yüksek olur! 🍀 Yeter ki sen bu disiplinli çalışmayı sürdür, ben senin başaracağına tüm kalbimle inanıyorum! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
90 değil 80 hatta 70 ve üzeri için bile bazen şans olabilir sen yeterlii çalış 👍
Yeterki
Evet olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?