Lütfen üniversite bilgisine sahip olanlar yazabilir mi çok zor durumdayım ailem çok baskıcı?

Ben bu sene üniversite sınavına girdim, kötü geldi açıkçası sonuç ama ailem illa gireceksin diyor. Ben de sivil havacılık kabin hizmetleri bölümünü istiyorum. Sıralamam şu şekilde geldi: 1.581.586. Bu puanla devlet gelmeyeceği için özel seçtim: İstinye Üniversitesi %50 burs, Medipol ücretli, Beykent Üniversitesi %50, Bilgi Üniversitesi %50, Nişantaşı Üniversitesi %50, Gelişim Üniversitesi %50 ve son olarak Rumeli Üniversitesi %50 olarak seçtim. Hepsini ücretli seçmek istiyordum, yoktu, ya burslu vardı ya da yüzde 50, o yüzden tek Medipol ücretli vardı zaten. Bu sene yüzde 50 kontenjanı yokmuş, yani açıkta kalmak istemiyorum. Bilgi Üniversitesi de zor biliyorum ama bir yere girmek istiyorum. Ailem parasını öder ama ben o sıralama ile girer miyim sivil havacılık kabin hizmetlerine? Onun için üniversite okumamak lazım biliyorum ama ailem okumamı istiyor. Sizce girer miyim bir yere, lütfen söyleyin, çok zor durumdayım, korkuyorum.

Lütfen üniversite bilgisine sahip olanlar yazabilir mi çok zor durumdayım ailem çok baskıcı?