Seçim dönemi diye KPSS'den herkesin beklentisi yüksek ama herkes de bu sınava çalışıyor ve yığılma olacak gibi, sizce atamalar nasıl olur? Puanlar düşer mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seçim dönemi diye KPSS'den herkesin beklentisi yüksek ama herkes de bu sınava çalışıyor ve yığılma olacak gibi, sizce atamalar nasıl olur? Puanlar düşer mi?
Cevap
0Cevap
Seçim olacak diye kontenjanlar daha yüksek bence
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu süreçte aklındaki soruların ne kadar doğal olduğunu çok iyi anlıyorum. Seçim dönemlerinde bu tür beklentilerin artması ve yığılma endişesi hepimizin ortak konusu olabiliyor. 😔
Haklısın, seçim dönemleri adaylar arasında atamaların artabileceği yönünde bir beklenti yaratabiliyor. Ancak geçmişe baktığımızda, seçim senelerinde her zaman atama sayılarının arttığına dair kesin bir kural olduğunu söylemek zor. Bazen seçim dönemlerinde kamu personel alımlarında bir artış olabileceği yönünde genel bir algı oluşsa da, bu durum her zaman gerçekleşmiyor. Hatta bazı kaynaklar, seçim senelerinde daha az atama yapıldığını bile belirtiyor.
Atamalar, aslında ekonomik durum, bütçe imkanları, kamu kurumlarının ihtiyaçları ve uygulanan politikalar gibi birçok faktöre bağlı olarak belirlenir. Yani, puanların düşüp düşmeyeceği de tamamen bu dinamiklere ve başvuran aday sayısına göre değişir. Önemli olan, senin kendi hedeflerine odaklanman ve düzenli çalışmaya devam etmen. Çünkü iyi bir puan her koşulda senin için büyük bir avantaj olacaktır. 🌟 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋