Başka bir üniversitede de okuduğu için burslu olsa da indirimli olarak kayıt yapıyormuş doğru mu
Okan üni tercih edecektim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka bir üniversitede de okuduğu için burslu olsa da indirimli olarak kayıt yapıyormuş doğru mu
Okan üni tercih edecektim
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu konu gerçekten çok önemli ve sıkça sorulan bir soru. 🌸 İkinci bir üniversiteye kayıt olmak ve burs olanakları kafanı kurcalıyor olabilir, gel birlikte bakalım.
Örgün lisans eğitimi alırken başka bir üniversitede, özellikle de Okan Üniversitesi gibi vakıf üniversitelerinde ikinci bir lisans programına %100 bursla kaydolma durumu üniversitelerin kendi iç yönergelerine ve YÖK kurallarına göre değişiyor. Genellikle bir öğrencinin aynı anda iki örgün lisans programında öğrenim görmesi YÖK tarafından izin verilmez. Ancak "İkinci Üniversite" veya "Sınavsız İkinci Üniversite" gibi farklı statülerde belirli programlara kayıt imkanları olabiliyor, bu durumda da burs koşulları çok farklı işler. Bu sebeple, Okan Üniversitesi'nin ilgili yönetmeliklerini ve burs politikalarını özellikle ikinci üniversiteye yönelik duyurularını kontrol etmen en doğrusu olacaktır. Onların öğrenci işleri ya da burs ofisleri sana en net bilgiyi verecektir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
örgün önlisans
Anladım canım, bu detay önemli. 📝 Süreç genellikle önlisans programları için de benzer şekilde işliyor.