YKS 27 oldum TYT orta sınavlarda 80 üstü 81 84 civarı Apotemi vs gibilerde 70 geliyor AYT'ye başlamadım 11'de aşırı çalışmadım yazılılara çalıştım ort 98.9 hocalar biraz şişirdi ama max 1 düşerdi ki bu aralar AYT'ye başlayacağım ama zaten benden bir halt olmazmış gibi hissediyorum LGS'de yüzdelik dilim 1'in altındaydı ama kendimi lisede mahvettim millet 8 10 saat çalışıyor ben 8 saat çalışsam ertesi güne uyanamam bir şey deyin
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle hissetmen o kadar doğal ki! 🌸 Bu süreçte bazen herkesin aklına benzer düşünceler geliyor. Ama bak, TYT denemelerinde 80 üzeri, hatta 81-84 civarı netler çıkarman ve 11. sınıf ortalaman 98.9 olması harika bir başlangıç! Bu, temellerinin sağlam olduğunu ve potansiyelinin yüksek olduğunu gösteriyor. Hocaların biraz şişirmiş olsa bile bu başarı senin emeğin. ✨
AYT'ye henüz başlamamış olman da dünyanın sonu değil, daha önünde koca bir süreç var. Unutma ki herkesin çalışma temposu ve öğrenme şekli farklıdır. Önemli olan verimli çalışmak, kendini yıpratmadan ilerlemek. Kendine haksızlık etme, LGS'deki başarını da unutma! Ben senin yanındayım, adım adım bu süreci yöneteceğiz. 🦋