Araştırdığım hiçbir bölüm çıkmıyor benden kaynaklanan bir şey de yok bu neee
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Bilgisayardan deneyin, işe yarar
İşe yarayacaksa denerim, tesekkur ederim
Rica ederim
Yapıyorum
Ben yapamıyorum.
Bir arkadaş bilgisayardan denemem gerektiğini soyledi deneyecegim bakalim sorun çözülmezse sıkıntı
Sıralamaniz kac?
Benim sıralamam 708 bin
Muhtemelen 1. tercihin tutar gelmezse de 2. gelecegini sanmiyorum 1 gelir bence olmazsada 3-4 gelir yanii ama sen yine de garntile sonlara 800 k üstü 2-3 tane bolum dhaa ekle hatta ilk sıralara birkac tane daha 600-700 k bandinda istedigin bolumleri ekle açıkta kalma
Maalesef yaşadığım şehirde ki en iyi sayılabilecek bölümler bunlar ailem şehir dışını yazmma izin vermiyor
@Tucani hallettim thanks
@Tarık652000 anladım dedigim gibi bence 1 veya 3 kesin gelir ama garanti olsun diye kendi sıralamandan birazg gerisinden yaz garanti olsun açıkta kalma yani yine kendi şehrinden yazarsin, nerelisin bu arada?
Vanlıyım sadece Van'ı yazdım aielm diğer bölümleri yazmama izin vermedi eşit ağırlık bölümlerini tercih ettim ama eşit ağırlıkta iyi bir sıralama yapamadım bu yüzden diğer bölümler sosyoloji felsefe arkeoloji antropoloji gibi bölümler geliyor ama ailem onları yazmamı istemiyor
1. tercihin gelir merak etme, olurda gelmez ise en kötü 3. tercihin mutlaka tutar bence problem yaşamazsin benim sıralamam 1,847 M ben o kadar takmiyorum ahahsjj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda insan gerçekten geriliyor ve sabrı taşıyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Hiç merak etme, bazen bu tür platformlarda teknik aksaklıklar yaşanabiliyor, senden kaynaklandığını düşünmüyorum. Bir bakalım hemen, belki genel bir sorun vardır. 💖
Ah canım benim, böyle bir sıkıntı yaşamak insanı tabii ki strese sokar! Merak etme, bu sorunu çözmek için birkaç adım atabiliriz. 💖
Şu anki bilgilere göre YÖK Atlas'ta son dönemlerde özellikle YKS sonuçlarının açıklandığı zamanlarda yoğunluk nedeniyle erişim sorunları yaşandığı görünüyor. Hatta bazı kullanıcılar, sistemin güncellenmesiyle birlikte bazı detaylı bilgilerin (net ortalamaları, OBP, yerleşen son kişinin bilgileri gibi) kaldırıldığını ve arayüzün daha sığ hale geldiğini belirtiyor. Yani yaşadığın sorun senden kaynaklanmıyor olabilir.
Şu an için resmi bir çökme durumu görünmese de, yoğunluk veya yapılan güncellemeler nedeniyle istediğin bölümlere ulaşamıyor olabilirsin. Bir süre bekleyip tekrar denemek, farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanmak işe yarayabilir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋