İstediğim bölüm orada, geliyor mühendislik fakültesi katlanılır mı, okuyan varsa biraz anlatabilir mi üniversiteyi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Yozgat ta hava buz gibi, yazın kuru soğuğu var kışları sert geçiyor, küçük bir yer, küçük olduğu için herkes sana yiyecek gibi bakar, siyaset iyi dönüyor böyle bir yer
Bölüm için katlanılır mı hiç bilemiyorum
Soğuk ve yiyecek gibi bakarlar, yukarda arkadaşın dediği gibi okuldan eve evden okula gidersen oku derim, bir avm bir park var bir kaç yeri daha vardır bilemiyecem, ya Kayseri ye ya Çorum a ya da diğer taraflarda neresi varsa oralara gezmeye gidebilirsin
Çorum da geliyor sence Çorum daha mı iyidir onu başa yazıyorum biraz daha
Çorum Yozgat'a göre bence iyi
Musait misin sesli konuşmak ister misin, bilgi verebilirim, çünkü o çevrelerde bir yerlerde yaşadım
Çorum'da gelen bölüm varsa Çorum u yaz, Yozgat'a göre gelişmiş bir yer
2. Veya 3. Gelebilir gibi
Küçük bir şehir ve insanları sıkıntılı.
Nereden gideceğine göre değişir ama içanadolu kültürüne yabancıysan sıkıntı yaşarsın.
Egeliyim ama katlanabilir miyim bilmiyorum
Sosyal biriysen ve çok açık giyiniyorsan sıkıtı.
Kendi halinde biriysen evden okula okuldan eve şeklinde bir hayat tarzı benimsersen katlanırsın.
Üni hayatımı rus edebiyatı gibi yaşamak istemiyorum ama bölüm için gitmek biraz mantıklı gibi
Mühendislik için zaten küçük şehirler daha avantajlı.
Muhafazakar biriysen rahat etme durumun bile olabilir.
Peki mimarlık mı mühendislik mi sizce
İç mimarlık mı?
Mühendisliğin hangisi?
Normal mimarlık diğeri de bilgisayar ya da endüstri mühendisi
Kod yazma konusunda iyiysen yazılım mühendisliği tercih et.
@Tarık652000 1. Veya 3. Tercihin gelir
pek iyi değil ama istediğin bölüm oradaysa yaz
Abim orada okudu ama bir fikrim yok
Nasıl yani iyi kötü bişey demedi mi hiç
Yozgat'ta ne işin var Allah aşkına..
Ne boş bi cevap
Sen cevap istemedin mi arkadaşım orada okudum hiç beğenmedi keşke hiç gitmeseydim diyordu hem cevap istiyorsun hem ne boş bir cevap diyorsun. Git oku
O zaman kötü dersin niye ne işin var diyon sanki keyfimizden gidiyoruz
Tamam zaten onu demek istedim ben. Üniversitesi çok iyi değil arkadaşım Hiç memnun değildi. Başka alternatiflerin yok mu
Var tabi ama tercih listesine yozgatı da yazmak zorundayım gelirse sıkıntı olucak benim için
Evet gelirse gerçekten senin için sıkıntı olacak. Biraz tutucu bir yer onu bir de yaz lütfen. Gerçekten çok büyük sıkıntı olur senin için
Çok güzel bir üniversitede ortalama bir bölümü geliyor ama yozgat gibi şehirlerde çok daha iyi bölümler geliyor kaç gündür karar veremiyorum
Ortalama bölüm dediğin ne peki? Ya şöyle söyleyeyim sana Evet bölüm çok önemli ama gerçekten okuduğum yerde çok önemli mutlu olmadıktan sonra nasıl geçecek dürtüyor
Dört yil
Yozgatta bilgisayar mühendisliği geliyor mesela ama antalyada inşaat mühendisliği kimya mühendisliği falan geliyor
Ama inşaat mühendisliği de güzel bence tabii seninle istediğin çok önemli. Hani şunu diyebiliyor musun yaşadığım yer kesinlikle önemli değil önemli olan mutlu olacağım bölüm
Yaşayacağım yer önemli ama bölüm daha da önemli çünkü üni 4 yıl meslek kaç yıl o yüzden ileride pişman olmak istemem
O halde böyle düşünüyorsan Yozgatlı yazabilirsin hani 4 sene dayanırım sıkıntı değil oranı insanları ya da ortama beni çok alakadar etmez diyorsan yaz
Sanırım öyle yapıcam teşekkürler fikrin için
Rica ederim Umarım senin için en güzeli olur. Ama dediğim gibi yine de iyi düşün
Küçük bir yer ama güzel
Yozgat kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun canım, kariyer yolculuğunda böyle detaylı düşünmen çok değerli! 💖
Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni merak etmen çok doğal, bu hayatının önemli bir dönüm noktası olacak. Üniversite, 2026 Türkiye Akademik Momentum Raporu'nda genel sıralamada 747 basamak yükselerek Türkiye'nin en hızlı gelişen 9. üniversitesi olmuş. Bu, üniversitenin akademik anlamda sürekli ilerleme kaydettiğini gösteriyor.
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, modern ders araç ve gereçleriyle donatılmış ve geniş laboratuvar olanakları sunuyor. Ayrıca, YÖKAK (Yükseköğretim Kalite Kurulu) tarafından yapılan değerlendirmelerde de üniversitenin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve kalite güvencesi alanlarındaki faaliyetleri kapsamlı bir şekilde incelenmiş ve değerlendirme süreci tamamlanmış.
Bazı öğrenci yorumlarında, öğretim görevlilerinin öğrencilerle yakından ve samimi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Ancak, sosyal aktivite eksikliği gibi konularda da bazı dilekler var.
Unutma ki her üniversite deneyimi kişiye özeldir. Sen de üniversitenin sana sunacağı akademik ve sosyal imkanları kendi beklentilerinle kıyaslayarak en doğru kararı verebilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋