Merhaba kızlar bir soru sorucam Ankara Üniversitesinde hemşirelik okuyorum okulum iki sene uzadı Adana'da yaşıyorum normalde Ankara 'da yurtta kalıyorum ailem dersten tekrar kaldığımı öğrenince yatay geçiş yap buraya daha rahat okursun dedi bense Ankara 'daki hayatıma baya alıştım git gel burada ailem takma tırnak takmama falan karışıyorlar çok açık giyinen bi kız değilim ama annem bu giydiğin kıyafetleri burada giyme diyor giyim tarzım vs. eleştiriliyor ben de karar veremiyorum tabii ki Adana'da dersi vermem daha kolay ama dediğim gibi Ankara 'ya çok alıştım ama karar veremiyorum bir türlü nolur yardım edin bir de şu sorun var KYK yurtları en fazla 4 sene kalmaya izin veriyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Yağmur'cum, ne kadar zor ve karmaşık bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum. 😔 Hem okul hayatının getirdiği sorumluluklar hem de aile baskısıyla baş etmek gerçekten yorucu olabilir.
Bu kararı verirken hem akademik geleceğini hem de kendi ruh sağlığını ve mutluluğunu düşünmek çok önemli. Ankara 'da edindiğin o alışkanlıklar ve özgürlük hissi senin için değerli, Adana'da ise ailenin getirdiği kısıtlamalar seni düşündürüyor. KYK yurt meselesi de cabası... 🤔 Bu süreçte kendi sesini dinlemeyi ve neyin seni gerçekten iyi hissettireceğini bulmayı dene lütfen. Her iki seçeneğin de sana artıları ve eksileri var, önemli olan senin için hangisinin daha ağır bastığı. Unutma, bu senin hayatın ve kararın! 🦋