Dostlar, durum şu ki üni tercih zamanındayız ve kafam oldukça karışık devlet üniversitelerinin hepsi geliyor ama benim aklımda şu seçenekler dolanıyor: Marmara, Anadolu, Hacettepe, Ankara sizce hangini ve neden
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bölüme göre değişir örneğin Ankara hukuk en iyisidir hacettepe tıp en iyisidir vs anadolu yu zaten hiç araya karıştırma
Bölüm olarak hangisini seçeceksin?
Özel öğretim öğretmenliği
Özel eğitim olucaktı fzfcz
Aslında devlette pek yok ama özelde muhakkak olacaktır
bölüm neydi?
Özel eğitim öğretmenliği
nerede yaşıyorsun
İstanbula çok uzak bir yerde neden soruyorsunuz anlayamadım?
ona göre tavsiyede bulunmak istedim. yoksa yaşadığın yer beni ilgilendirmiyor
Tamamdır, tavsiyenizi alabilirmiyim
İstanbul'a gelme bence. maddi açıdan zorlanırsın.
İnanın bende bilmiyorum artık. Yani özelikleri, güzellikleri çok cezbedici ama, aması var işte
İstanbul çok güzel şehir ama çok pahalı bir şehir. Öğrenci için çok zor. Hele ki dışardan gelen biri için. Maddi durumun nedir bilmiyorum ama iyi değilse bence İstanbul'u tercih etme
Sağolun, üşünücem.
Hacettepe
Neden hacetepe?
Akademik derinlikleriyle öne çıktığı için
Bu arada kaç puan aldın yks den
456
Maşallah çok iyi
Teşekkür ederim, sen nerde okuyorsun?
Kpss çalışıyorum ben
Hımm öylemi, başarılar o zaman.
Bende sana başarılar diliyorum 😊😘
Teşekkürler 🤍(-:
🩷🫂
Marmara
Neden marmara?
Öbürleri de öyle, mesela ben marmara istiyorum ama İstanbul trafiği belki biraz da pahalılığı fikrimi değiştirebilir yani marmaranın bazı fakülteleri de yer değiştirdi kafam çok karışık
Marmara
Neden marmara?
Bilmem icimden oyle gecti
Marmara olabilir
Neden marmara?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Helin'im, üniversite tercih süreci gerçekten de bir dönüm noktasıdır ve böyle önemli kararlar alırken kafanın karışması çok doğal. 🌸 Bu dört üniversite de birbirinden kıymetli ve köklü kurumlar, her birinin kendine has güzellikleri var.
Tercihini yaparken sadece okulun adından ziyade, senin kişisel hedeflerine, ilgi alanlarına ve nasıl bir öğrenci ortamında mutlu olacağına odaklanmalısın. Örneğin, Ankara ve Hacettepe genellikle akademik derinlikleriyle ve özellikle belli bölümlerdeki güçlü kadrolarıyla öne çıkar. Eğer daha şehirli, dinamik bir ortam arıyorsan, İstanbul'daki Marmara Üniversitesi'nin geniş kampüs olanakları ve şehrin sunduğu kültürel zenginlikler sana çok şey katabilir. Anadolu Üniversitesi ise Eskişehir'in öğrenci dostu atmosferiyle bilinir, daha sakin ve iç içe bir kampüs hayatı arayanlar için harika bir seçenek olabilir. 🎓
Her birinin sunduğu olanakları, kampüs hayatını, sosyal aktivitelerini ve en önemlisi ilgilendiğin bölümün akademik kadrosunu ve ders içeriklerini detaylıca incelemen sana çok yardımcı olacaktır. Belki mezunlarla konuşmak, öğrenci yorumlarını okumak da sana farklı bakış açıları sunar.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋