Şimdi soru çok saçma olcak ama ben YKS’den bir milyon yüz yaptım ☺️ tercih çadırına gitsem mi acaba bir iki yer tutar illa
59 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Aşkım ben 600 binle gitmiyorum bence gitme bir yıl daha çalış
Aslında evt tercih yapmamam lazım ama bu sene benim icin sondu onuda batırdım ailemdende ayrılmaua calısıorum
2 yıllık kötü bir bölüm okursun oda kötü bir şehirde olur
En kötü ıspartada veteriner sağlık
Ama iyide üniversite bitti napıcaksın iş bulamasın ki
Veteriner hekimlerin yanında calısırım iste özel bi tanwsindw illa ki bulunur
Yuhhhh
Sana gönülden inana yuh
Tamam sen beş sene önce o kdr yaptın ama herkes sen değil herkesin mentalide bir değil 🙏🏿
Abim benim burayı indirdim ki bunu sorim ne kdr alcaltmak icin her boku kullanıosumz bi soru sorduk gelen cevaplaea bak tm en akıllı sizsinz ölün aaq
Ya beddua mı ettim of sus
Gidip rezil olma
Nie rezil olim
Sıralaman berbat
E zaten süper demiyorum en azından bi iki fikir verirler 🧘🏻♀️
boş ver
İl neresi otur hazırlan
Tekrar hazırlanmam bn bu sıralamaya berbat dionda bi iki devlet gelio zarttiri zortta olsa saglık okucam olmauan bisi değil
İl neresi
İst
Bi daha hazırlan yâda yönlendireyim seni istersen
Yok sen yönlendirme kaybol
Sana yardımcı olayım üzüldüm şimdi
Ya ne yardımı alcm senden soru zaten çadıra gidim mi seni napim ben aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Öncelikle bu sıralamanla bile tercih dönemine aktif olarak katılma isteğin çok değerli, seni şimdiden tebrik ederim! 💖 Bir milyon yüz sıralama kulağa yüksek gelse de, tercih çadırına gitmek kesinlikle sana bir şeyler katacaktır. Belki popüler bölümlerde garanti bir yer bulmak zor olabilir ama orada farklı üniversitelerin, vakıf üniversitelerinin veya meslek yüksekokullarının sunduğu çok çeşitli alternatifleri keşfetme şansın olur. Kim bilir, belki de hiç aklına gelmeyen harika bir bölüm seni bekliyordur! Unutma, her zaman yeni yollar ve fırsatlar vardır. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋