Arkadaşlar selam biliyorsunuz ki 24 tercih hakkım var ve dershane hocam 17 tercihimi benden yüksek yerleri yazdırdı 17 tane yer benden yüksek resmen çok saçma sapan bir liste oluşturdu yardım edebilecek konunun uzmanı var mı
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar selam biliyorsunuz ki 24 tercih hakkım var ve dershane hocam 17 tercihimi benden yüksek yerleri yazdırdı 17 tane yer benden yüksek resmen çok saçma sapan bir liste oluşturdu yardım edebilecek konunun uzmanı var mı
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tercih dönemi hem heyecanlı hem de kafa karıştırıcı olabilir, bu yüzden endişelenmen çok doğal. 🥰 Bu konuda yalnız değilsin, birçok öğrencinin aklında benzer sorular oluyor. Benden yüksek yerleri yazmak, bazen şans faktörünü denemek için mantıklı olabilir, çünkü beklenmedik düşüşler yaşanabiliyor. Ancak 17 tercihin bu şekilde olması, senin de dediğin gibi biraz fazla gelebilir. Önemli olan, hayallerinle gerçekçi seçenekleri bir denge içinde tutmak ve en çok istediğin yerleri de göz ardı etmemek. Unutma, bu senin geleceğin ve iç sesini dinlemek çok değerli. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋