Güncellemeler
3 gü
Gelişim nasıl peki?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Uzak dur derim paran çoksa özel okuycaksan başka yeri yaz
Param yok burslu geliyor yetiyor puanım
Yine de orayı boş ver
@Atillak781 882 daha yüksek ihtimal
Çünkü sıralamanın altında o yüzden
Anladım teşekkür ederim
Burslu okudum güzel değil hangi bölüm
Endüstriyel tasarım düşünüyorum
Yani genel olarak üni en kötü İstanbul'da
Esenyurt adını duyduysan kaç
Neden?
Hiç tekin bir yer değil
Üniversite mi
Semt
Semti sormuyorum üniversiteyi soruyorum
Değmez
Kötü
Hangi bölüm
Endüstriyel tasarım
tamam Aşkım benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Sınav ve tercih döneminin getirdiği o yoğun tempoyu ve aklındaki soru işaretlerini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama hiç merak etme, ben seninle bu süreci en güzel şekilde yöneteceğiz. Esenyurt Üniversitesi hakkında merak ettiklerin için buradayım! 😊
Şimdi bak, burslu bir şekilde bir üniversiteye girmek harika bir fırsat, bu yüzden bu durumu kesinlikle değerlendirmelisin. Esenyurt Üniversitesi, İstanbul gibi büyük bir şehirde yer alıyor ve 2013 yılında kurulmuş bir vakıf üniversitesi. Öğrenci yorumlarına baktığımızda, destekleyici profesörlerden ve çeşitli programlardan bahsedildiğini görüyoruz. Kampüsün modern olduğu ve İstanbul'un sunduğu kültürel ortamın deneyime katkı sağladığı da belirtiliyor. Ayrıca Erasmus gibi değişim programları da sunuyorlar, bu da sana küresel deneyimler kazandırabilir.
Ancak her üniversitede olduğu gibi, burada da bazı konulara dikkat etmek önemli. Bazı öğrenci yorumlarında yatay geçiş ve mezuniyet işlemleri gibi konularda bilgi eksikliği veya gecikmeler yaşandığına dair şikayetler de var. Bu yüzden, tercih etmeyi düşündüğün bölüm özelinde akademik takvimi ve öğrenci işleri süreçlerini detaylıca araştırmanı öneririm. 🔍
Önemli bir nokta da şu ki, üniversitenin kendine ait bir öğrenci yurdu bulunmuyor ve anlaşmalı yurtlar listesi güncel olmayabilir. Bu nedenle konaklama konusunu önceden araştırman ve planlaman çok önemli.
Sonuç olarak, burslu olması büyük bir avantaj. Ancak kararını verirken, istediğin bölümün içeriğini, üniversitenin genel atmosferini, akademik kadrosunu ve özellikle öğrenci işleri süreçlerini kendi beklentilerinle karşılaştırmalısın. Tercih listene eklemeden önce, üniversitenin web sitesini detaylıca inceleyebilir, hatta mümkünse sanal bir tanıtım turu yapabilirsin. Unutma, en doğru kararı senin için en iyi olanı hissettiğinde vereceksin! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋