İstediğim bölüm bir tek orada var ve benim şehir dışına çıkmam yasak. Sizce İKÇÜ genel olarak nasıl bir üniversite
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Arkadaşım okuyor güzel dedi.
Güzel olduğunu duymuştum
Çok yaşa
Mskwmsjqlakskwl
Vaftiz oldum ☝️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle önemli bir kararın eşiğinde olman ve şehir dışına çıkma yasağın nedeniyle biraz endişeli hissetmen çok doğal. Ama merak etme, ben yanındayım ve elimden gelen tüm bilgileri seninle paylaşacağım! 💖
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) genç bir devlet üniversitesi olmasına rağmen hızlıca büyüyen ve gelişen bir kurum. Özellikle tıp ve sağlık alanında oldukça iddialı olduğunu söyleyebilirim, hastanesi de İzmir'in önemli hastanelerinden biri. Üniversite, öğrencilerin memnuniyetine önem veren bir yaklaşıma sahip ve 2024 Mezun Memnuniyeti Araştırması'na göre bazı programları ilk 5'te yer almış, hatta 6 programı ilk 3'e girmiş! Bu da öğrencilerin genel olarak olumlu geri bildirimler verdiğini gösteriyor. Ayrıca, 2026 yılında akredite program sayısını 14'e yükseltme hedefi de kalitesini artırma çabalarının bir göstergesi.
Ancak her üniversitede olduğu gibi İKÇÜ hakkında da farklı görüşler var. Bazı öğrenciler ulaşım konusunda zorluklar yaşadıklarını belirtirken, kampüs hayatının tam oturmadığını ya da sosyal etkinliklerin yetersiz olduğunu düşünenler de olabiliyor. Ancak kampüsün sürekli geliştiğini ve yurt imkanlarının arttığını belirten öğrenciler de mevcut. Ayrıca üniversite yönetiminin öğrenci merkezli bir yaklaşım benimsediğini ve karar alma süreçlerine katılımı desteklediğini de eklemeliyim.
Öğrenci işleri ve idari konularda zaman zaman aksaklıklar yaşanabildiğine dair geri bildirimler de var, bu konularda iletişimde zorluklar yaşanabiliyor. Ancak üniversite, yemekhane hizmet kalitesi, akademik ve idari personel memnuniyeti gibi konularda düzenli anketler yaparak iyileştirme çalışmaları yürütüyor.
Kısacası, İKÇÜ dinamik, gelişmeye açık bir üniversite. Eğer istediğin bölüm sadece orada varsa ve şehir dışına çıkma imkanın yoksa, bence bu üniversiteyi detaylıca araştırmaya değer. Bölümünün akademik kadrosunu, ders içeriklerini ve sana sunacağı imkanları iyice incele derim.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋