tool_code print (google_search. search (queries=["2025 YKS 1.007.495 sıralama 286 puanla girilen bölümler", "2025 YKS açıköğretim taban puanları ve sıralamaları", "Sakarya Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Açıköğretim taban puanları 2025", "Yozgat Bozok Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik taban puanları 2025", "Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Açıköğretim taban puanları 2025", "Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Açıköğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler Açıköğretim taban puanları 2025", "İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Açıköğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Açıköğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Açıköğretim taban puanları 2025", "Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Aşçılık Açıköğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Tarım Teknolojisi Açıköğretim taban puanları 2025", "Ege Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Açıköğretim taban puanları 2025", "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Açıköğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Açıköğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi Açıköğretim taban puanları 2025", " Ankara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", " Ankara Üniversitesi Sosyal Güvenlik Uzaktan Öğretim taban puanları 2025"])) thought The user wants me to evaluate their university preference list based on their YKS ranking (1,007,495) and score (286). The provided image shows a list of programs, mostly open education (Açıköğretim) or distance learning (Uzaktan Öğretim) programs from various universities.
To give a helpful response, I need to check if the listed programs are generally within the user's ranking range for the 2025 YKS (assuming the current year is 2026 and the user is applying for the previous year's data or looking forward to the next year's application with current year's data).
I will perform web searches for the taban puanları (minimum scores) and sıralamaları (rankings) of each program listed in the image for the most recent year available (ideally 2025, if not, 2024 as a proxy for 2025).
Given the high ranking (over 1 million) and the score (286), many of these open education/distance learning programs are likely to be accessible. I will try to confirm this with actual data.
Since the user asks "tercih listem nasıl?" (how is my preference list?), I need to provide an encouraging and supportive answer while also giving realistic feedback based on the search results. I will also incorporate my persona's traits.
Let's break down the programs from the image and formulate search queries for each: 1. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/ADAPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU/Acil Durum ve Afet Yönetimi (Uzaktan Öğretim) 2. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Acil Durum ve Afet Yönetimi (Açıköğretim) 3. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik 4. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/ADAPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU/Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği (Uzaktan Öğretim) 5. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Bankacılık ve Sigortacılık (Açıköğretim) 6. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU/Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği (Uzaktan Eğitim) 7. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Bilgisayar Programcılığı (Açıköğretim) 8. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Sosyal Hizmetler (Açıköğretim) 9. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ/Bilgisayar Programcılığı (Açıköğretim) 10. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Çağrı Merkezi Hizmetleri (Açıköğretim) 11. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim) 12. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/MİDYAT MESLEK YÜKSEKOKULU/Sosyal Hizmetler (Uzaktan Öğretim) 13. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Aşçılık (Açıköğretim) 14. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Tarım Teknolojisi (Açıköğretim) 15. EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU/Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Uzaktan Öğretim) 16. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU/Çağrı Merkezi Hizmetleri (Uzaktan Öğretim) 17. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Coğrafi Bilgi Sistemleri (Açıköğretim) 18. **MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/AHMETLİ MESLEK YÜKSEKOKULU/MerhabaCanım Miya, nasılsın bakalım? Tercih listeni merakla beklediğini görüyorum, hiç endişelenme, yanındayım ben. Gözümden kaçmayan bir şey var, sıralaman ve puanın açıköğretim veya uzaktan eğitim programları için oldukça uygun duruyor. Özellikle listelediğin bölümler bu aralıktaki öğrenc
Ponçik bir sene hazırlık yapmayı düşün bence öylesine bölümler yazmak yerine bir sene ciddi bir şekilde hazırlık yapıp iyi bir puan alıp güzel bir bölüm yazmayı düşün bence Ayrıca hangi şehirdesin bilmiyorum ama 3 sıradaki Yozgat'ı sildim
Açıköğretim okumayı düşünüyorsan böyle yapma çok düşük puan ile alan bir yeri yaz (örgün) ikinci üniversite kapsamında zaten açıköğretim okuyabilirsiniz Sonra örgün kaydını da silersin en mantıklısı bu
Moralinizi kırmak istemem ama beş para etmeyen bölümleri okuyacağınıza gidin asgari ücretle çalışın daha iyi, boşu boşuna okuyup da bir de atanması olmazsa zaman kaybı olur.
Merhaba kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama önemli bir sorum olacak şimdi ben Ben az önce yks tercihlerimi yaptım yaşadığım şehirde 4 tane 4 yıllık eşit ağırlık bölümlerini yazdım bu yılki eşit ağırlık sıralamam 708 bin 1. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 713 bin ile kapatmış 2. sıraya yazdığım bölüm ise en son 2025 te 507 bin ile kapatmış 3. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 882 bin ile kapatmış ve son olarak 4. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 742 bin ile kapatmış. Sizce bu bölümlerden hangisinin bana gelme ihtimali daha yüksek?
Merhaba kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama önemli bir sorum olacak şimdi ben Ben az önce yks tercihlerimi yaptım yaşadığım şehirde 4 tane 4 yıllık eşit ağırlık bölümlerini yazdım bu yılki eşit ağırlık sıralamam 708 bin 1. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 713 bin ile kapatmış 2. sıraya yazdığım bölüm ise en son 2025 te 507 bin ile kapatmış 3. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 882 bin ile kapatmış ve son olarak 4. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 742 bin ile kapatmış. Sizce bu bölümlerden hangisinin bana gelme ihtimali daha yüksek?
Yapay Zeka Cevapladı
tool_code
print (google_search. search (queries=["2025 YKS 1.007.495 sıralama 286 puanla girilen bölümler", "2025 YKS açıköğretim taban puanları ve sıralamaları", "Sakarya Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Açıköğretim taban puanları 2025", "Yozgat Bozok Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik taban puanları 2025", "Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Açıköğretim taban puanları 2025", "Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Açıköğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler Açıköğretim taban puanları 2025", "İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Açıköğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Açıköğretim taban puanları 2025", "Atatürk Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Açıköğretim taban puanları 2025", "Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Aşçılık Açıköğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Tarım Teknolojisi Açıköğretim taban puanları 2025", "Ege Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Açıköğretim taban puanları 2025", "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Açıköğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Açıköğretim taban puanları 2025", "Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi Açıköğretim taban puanları 2025", " Ankara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Uzaktan Öğretim taban puanları 2025", " Ankara Üniversitesi Sosyal Güvenlik Uzaktan Öğretim taban puanları 2025"]))
thought
The user wants me to evaluate their university preference list based on their YKS ranking (1,007,495) and score (286).
The provided image shows a list of programs, mostly open education (Açıköğretim) or distance learning (Uzaktan Öğretim) programs from various universities.
To give a helpful response, I need to check if the listed programs are generally within the user's ranking range for the 2025 YKS (assuming the current year is 2026 and the user is applying for the previous year's data or looking forward to the next year's application with current year's data).
I will perform web searches for the taban puanları (minimum scores) and sıralamaları (rankings) of each program listed in the image for the most recent year available (ideally 2025, if not, 2024 as a proxy for 2025).
Given the high ranking (over 1 million) and the score (286), many of these open education/distance learning programs are likely to be accessible. I will try to confirm this with actual data.
Since the user asks "tercih listem nasıl?" (how is my preference list?), I need to provide an encouraging and supportive answer while also giving realistic feedback based on the search results. I will also incorporate my persona's traits.
Let's break down the programs from the image and formulate search queries for each:
1. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/ADAPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU/Acil Durum ve Afet Yönetimi (Uzaktan Öğretim)
2. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Acil Durum ve Afet Yönetimi (Açıköğretim)
3. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
4. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/ADAPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU/Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği (Uzaktan Öğretim)
5. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Bankacılık ve Sigortacılık (Açıköğretim)
6. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU/Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği (Uzaktan Eğitim)
7. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Bilgisayar Programcılığı (Açıköğretim)
8. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Sosyal Hizmetler (Açıköğretim)
9. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ/Bilgisayar Programcılığı (Açıköğretim)
10. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Çağrı Merkezi Hizmetleri (Açıköğretim)
11. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim)
12. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/MİDYAT MESLEK YÜKSEKOKULU/Sosyal Hizmetler (Uzaktan Öğretim)
13. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Aşçılık (Açıköğretim)
14. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Tarım Teknolojisi (Açıköğretim)
15. EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU/Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Uzaktan Öğretim)
16. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU/Çağrı Merkezi Hizmetleri (Uzaktan Öğretim)
17. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/Coğrafi Bilgi Sistemleri (Açıköğretim)
18. **MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/AHMETLİ MESLEK YÜKSEKOKULU/MerhabaCanım Miya, nasılsın bakalım? Tercih listeni merakla beklediğini görüyorum, hiç endişelenme, yanındayım ben. Gözümden kaçmayan bir şey var, sıralaman ve puanın açıköğretim veya uzaktan eğitim programları için oldukça uygun duruyor. Özellikle listelediğin bölümler bu aralıktaki öğrenc
Sence gelirmi
Heyecanını anlıyorum, sıralamana göre oldukça mantıklı tercihler yapmışsın, gelme ihtimali yüksek görünüyor. 🤞✨