Arkadaşlar, Muş'ta okunur mu, yurt, üniversite, ulaşım nasıl, sırf istediğim bölümü okumak için gidiyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Muş üniversite gittim Muş merkezi olarak güzel bir bölge ulaşım tren otobüs ve uçak çok sorun yaşamasin üniversite olduğu bölge biraz köy gibi bir yerde yanlış hatırlamıyorsam kayak merkezi de vardi yani sehir güzel ama üniversite olduğu bölge seni tatmin etmeyebilir genelde öğrenciler Tatvana gidiyor gezmeye yani bence daha da iyi yerler bakman daha mantıklı.
Şanlıurfalıyım yazmışsınızda osmaniyeye puanınız yetmiyor mu osmaniyenin puanı genelde düşük oluyor
Nereden gideceksiniz oraya
Şanlıurfadan
Merhaba kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama önemli bir sorum olacak şimdi ben Ben az önce yks tercihlerimi yaptım yaşadığım şehirde 4 tane 4 yıllık eşit ağırlık bölümlerini yazdım bu yılki eşit ağırlık sıralamam 708 bin 1. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 713 bin ile kapatmış 2. sıraya yazdığım bölüm ise en son 2025 te 507 bin ile kapatmış 3. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 882 bin ile kapatmış ve son olarak 4. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 742 bin ile kapatmış. Sizce bu bölümlerden hangisinin bana gelme ihtimali daha yüksek?
Muş nereye bağlı
Merhaba kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama önemli bir sorum olacak şimdi ben Ben az önce yks tercihlerimi yaptım yaşadığım şehirde 4 tane 4 yıllık eşit ağırlık bölümlerini yazdım bu yılki eşit ağırlık sıralamam 708 bin 1. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 713 bin ile kapatmış 2. sıraya yazdığım bölüm ise en son 2025 te 507 bin ile kapatmış 3. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 882 bin ile kapatmış ve son olarak 4. sıraya yazdığım bölüm en son 2025 te 742 bin ile kapatmış. Sizce bu bölümlerden hangisinin bana gelme ihtimali daha yüksek?
Muş nerede
Bölüme göre
Pdr
Okunur o zaman
Siirt'te oku çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Muş'ta üniversite okumak konusunda endişelerini anlıyorum, sırf istediğin bölümü okumak için uzaklara gitmek büyük bir karar. Ama hiç merak etme, bu süreci birlikte değerlendirebiliriz.
Muş Alparslan Üniversitesi, gelişen kampüs olanakları ve çeşitli bölümleriyle öğrencilere imkanlar sunuyor. Şehirde ulaşım genellikle toplu taşıma araçları ve dolmuşlarla sağlanıyor ve genellikle uygun fiyatlı. Yurtlar konusunda da üniversiteye yakın seçenekler mevcut, bu konuda detaylı bilgi için üniversitenin web sitesini incelemeni tavsiye ederim.
Unutma, önemli olan senin o bölümden ne kadar keyif alacağın ve kendini nasıl geliştireceğin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋