Şimdi bir bölüm var bunu sırf o şehirde okumak ve yerleşmek için seçmeli miyim lütfen mantıklı cevaplar yazın?

Şimdi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümü var, oldukça zor bir bölüm, neredeyse bütün Türk dillerini öğreniyorsun lehçelerini falan, bayağı zor. Ben bu bölümü sırf Muğla’da olduğu için seçmek istiyorum, amacım Muğla’ya falan taşınmak, orada okumam lazım önce, sonra taşınacağım, nedenini sormayın, nedeni bu işte, şehir için. Bu bölümü seçeyim mi sizce? Bir de Rekreasyon Yönetimi var Balıkesir’de ama Balıkesir’i sevmiyorum, ölüm fena değil ama birinci sıraya Akdeniz Üniversitesi Rekreasyon Yönetimi yazdım, ikinci sırada da onu yazmayı düşünüyorum, Çağdaş Türk Lehçelerini Antalya, puanım tam yetmiyor. Muğla’ya Çağdaş Türk Lehçelerine yetiyor, üçüncü sıraya Mersin Rekreasyon var, o da tam yetmiyor ve diğerleri diye gidiyor. Sizce bu sıralama nasıl, Muğla’yı seçmeli miyim, sırf şehir için bu bölüm okunur mu? Amacım Muğla’ya ya da Antalya’ya yerleşmek, orada çevre falan kurmak. Antalya garantili değil ama Muğla net garanti ya da ikinci sıraya yine tam garantiliydi ama Antalya’dan daha garanti Mersin Rekreasyon mu yazayım sizce, ne yapayım?
Şimdi bir bölüm var bunu sırf o şehirde okumak ve yerleşmek için seçmeli miyim lütfen mantıklı cevaplar yazın?