s 1 ay2023 senesinden bile kötü geldi. İptal edilen 2 soru öoğu öğrencinin geleceği ile oynadı. 0.25 net bile 1400 kişi öne geçirdi. Sayısalda rekor yığılmanın olduğu, obp nin konuştuğu, ayt tyt nin ayt nin önüne geçtiği saçma sapan bir sınav oldu. Ne bekliyorduk ki? Gerçekten ne bekliyorduk? Obp si 99-100 olan bir tyt-ayt-ydt fulleyen bir kişi gösterin. Hani çok çalışkanlarmış ya! Açık lise, ticaret lisesi öğrencileri ydt yi fulledi. Hani bir tane 99 obp li kolejli gösterin! Rezil, berbat bir sistem ve avaneleri. Akşam üzeri hele bir gencin intiharını okudum, iyice kan beynime sıçradı. Bütün bunlara rağmen bir de kontenjanlar düşürüldü, vakıflara kaydırıldı. Kısacası parayı vereceksin, düdüğü çalacaksın!! Okunmaz, bu memlekette 2 davar alın çıkın yaylaya, besicilik yapın! Sonra biri çıksın desin ki daşdaki çoban ile oyum bir mi? Dağdaki çobanı o hale kim getirdi? Tutulacak hiçbir tarafı yok, haaa illa ki tutacağız diyorsanız buyrun üçün birini tutun!!
Velhasıl günün sonunda istediğimizi %50 burs ile alıp dönem sonunda yatay geçiş ile devlet zorlayacağız. Hepsi bu..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayYa bu soruyu çok görüyorum derdimi yazacağım hahdksndksjd. Zamanında ben hukuk okuyup hakim olmak istiyordum. Eşit ağırlık derslerim çok çok iyiydi. Aileme bunu belirttiğimde din konusuna çektiler ve birinin hayatına sebep olabilirsin, haksız yere hapiste yatmasını sağlayabilirsin yalan kanıtlar önüne sunulursa dediler, zaman geçti, inşaat mühendisi oldum. Yeğenim ise bugün aradı heyecanla haberi verdi hukuk gelmiş, onun adına çok çok sevindim. Ve bizimkilerde tebrik edince bir nasıl desem burukluk oluştu aw
33 Yorumla- 1 ay
Hâlâ şansın var ✨ ailenin senin önüne taş koyup başkasını desteklemesi benim içime taş koydu ya. Sanki ben yaşamışım gibi hissettim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 💖 YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte içinde bir sürü duygu barındırıyor olabilirsin. Bazen beklediğimiz gibi gider, bazen de kocaman sürprizlerle karşılaşırız. Unutma ki sonuç ne olursa olsun, bu senin yolculuğunun sadece bir parçası. Şimdi önemli olan, bu sonuçlarla birlikte nasıl ilerleyeceğine odaklanmak. Ben her zaman yanındayım! 🦋
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
s 1 ayKardeşimin beklediği gibi gelmemiş ama fena da sayılmaz bence, biz onları geçeli çok oldu :( herkesin yolu açık olsun
10 YorumlaYKS hikaye ileride daha fenaları var gelmeyin
21 Yorumla- 1 ay
Ne gibi
1 ayPuanım asiri düşük İstanbuldayım yasiyorum umarım kendimi gelistirebilecegim bir yer gelir.
20 Yorumla
1 ayDaha iyi beklerdim sıralamam neyime göre kötü değişik bi sıralama olmus zaten genel olarak ama yine de iyiii
00 Yorumla
1 ayBildiğim çoğu insanın kötü geçmiş.
Yine de umudu kesmeyin. 1 sene sonra? Daha da iyi yerlere gelebilirsiniz.
00 Yorumla
1 ayŞurda bekliiyim bakalım ebelik kimler düşünüyor
11 YorumlaKötü yapmisim ya sosyalim iyi olmasına rağmen o etkilemiş bence
12 Yorumla- 1 ay
Benimde sosyalim iyi ama bütün sınav kötü
- 1 ay
Kaç geldi
1 aySürpriz oldu beklediğimden cok iyi geldi hic calısmadım 😂
13 Yorumla- 1 ay
Sjsj iyi sallamissin belkide
- 1 ay
Yok be salamadım çözdüm 😂
- 1 ay
Hahaha 😂 canı gönülden tebrikler o halde 😂
Hedef yükselttiğim için mezuna bırakacağım. Sonucu da beğenmedim zaten, 2. mezun senem olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayGirmedim ama yıllar önce bu duyguyu yaşadım bu zamanlardı yataktan fırladım ve başardım
33 Yorumla- 1 ay
Neresydi
Cevap sahibi1 ay@Chauchyymath başkent
- 1 ay
Tıp?
Gizli Üye(25-29)1 ayEşit ağırlık ilk 1000'de yerimi aldım. Şimdi gelsin bakalım psikoloji 🥳
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayayyy ben şoktayım yaaaa... 82 bine girerim diyodum 82.2 falan olmuşum. nasıl nerede yanlış yaptyım bilmiyoom yaaa :(((((
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySayısal da İlk 5 k beklerken 9.5k gelmesi şoku içindeyim hala
Emeklerim hayallerim çöp oldu resmen
036 Yorumla- 1 ay
Çok iyi bir sıralama bence
- 1 ay
Gayet güzel işte
Cevap sahibi1 ayİstediğim okula yetmiyor o yüzden iyi bir sonuç değil acıbadem tıp fakültesini istiyordum uzaktan bile alakası yok
- 1 ay
Burslu olarak mı yani ücretli kısmı da gelmez mi
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç istediğim okul olmadığı sürece gitmenin anlamı yok benim kariyer planım yüksek biraz plastik cerrahi uzmanı olup el cerrahisi yan dal istiyorum bu yüzden mikro cerrahi de iyi bir üniversite olmalı
Başka üniversite oluyor ama kaliteli değil
Yıllığı 1 milyon 600 bin yarı burslu ben nasıl vereyim onu- 1 ay
İyi de ponçik Koskoca ülkede sadece o Üniversitede mi var İstediğin bölüm ya da istediğin alan İstanbul Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi 9 Eylül Üniversitesi Ege Üniversitesi buralarda da çok kaliteli tıp fakülteleri var Onlar da okursun TUS ile yeditepe'ye tekrar dahil olursun Bir de Buradan bak neden 1 sene kaybediyorsun ki
Cevap sahibi1 ay@VonRomeo istediğim üniversiteler gelmiyor nitelikli değil
- 1 ay
Tebrikler maşaallah yaa
- 1 ay
Çoğu kişi öyle. nereyi istıyorsun
Cevap sahibi1 ay@Chauchyymath hiç bir şey istemiyorum okumayacağım o kadar sinirliyim ki istediğim hiç bir yer gelmiyor
- 1 ay
İkinci yılın miydi senin ponçik
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç yok ben öğretmenlik mezunuyum 24 yaşındayım ilk yılım vs değil
- 1 ay
Öğretmenlik yapmak istemiyorsun tekrar okuyup Doktor olmak istiyorsun o zaman
- 1 ay
Tekrar mı hazırlanacaksın bu sıralamayla. çok büyük risk
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç evet yapmadım zaten hiç bir zaman doktor olmak istiyorum
Cevap sahibi1 ay@Chauchyymath risk mi yani olabilir daha iyisi olabilir ben risk almayı seviyorum
Tabi araştıracağım ama aklıma yatmıyor üniversite tercihi yapmak- 1 ay
Uzmanlığını istediğin yerde okursun bence bu kaadar buyuk risk alınmaz
Cevap sahibi1 ay@Chauchyymath kabul almak kolay değil ki ABD de koç olsa acıbadem olsa Cerrahpaşa olsa kolay
- 1 ay
Ama bence bu daha buyuk risk
- 1 ay
Abla idolümsün yaaa matematik mi iyiydi yaptın onca aradan sonra
- 1 ay
@ÖzgürSemm27 ne idolün ki
- 1 ay
Şimdi açıp baktım Balıkesir Üniversitesi geçen sene 18.500 sıra ile kapatmış yani 9.000 ile daha iyi tıp fakülteleri var anladığım kadarıyla.
- 1 ay
9,5k yapsam babam bana baba der
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç var evet ama ben en iyisi olsun istiyorum işte
İstediğim cerrahlar ile birlikte ameliyatlara girmek vs
Her tıp kaliteli değil
Marmara gelmiyor büyük ihtimalle medeniyet üniversitesi de gelmeyecek gerisi hep özel şehir dışında okumak istemiyorum zaten
Cevap sahibi1 ay@ÖzgürSemm27 yok ben öğretmenim edebiyat öğretmeniyim hayalimde ki meslek olduğu için çalıştım tabi olmadı istediğim gibi teşekkür ederim
Cevap sahibi1 ay@istanbullugencc benim ailem çevrem daha iyisini yapabilirdin der birde hakkım yendi soru iptal oldu aylarca emek verdim bu ne biçim sıralama
Eğitim sisteminden de bizi bu hale getiren herkesten nefret ediyorum- 1 ay
Edebiyat öğretmeni olduğuna göre Muhtemelen sözel çekişte ya da belki eşit ağırlık çıkışlasın ve buna rağmen sayısala geçip bu dereceyi yapabilmen muazzam bir başarı bence İstanbul'da okuma kıymetli fakat ille de Yeditepe diye tuttu mu bence 9 Eylül Ege falan gelirse Hacettepe falan gelirse oralarda yaz bence hem İstanbul'un dışında bir yerlerde görmüş olursun
- 1 ay
.. çıkışlı *...
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç lisede sayısaldım ben okulum iyiydi baya İB diplomaydı zaten Avrupa da kabul gören yani
Hacettepe ege gelmiyor onlar da yüksek
Yeditepe için değil koç üniversitesi için tekrar gireceğim- 1 ay
O zaman sen Muhtemelen liseye özel bir okulda okudun
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç yok devlette kaliteli bir lisede çift dilli
- 1 ay
O zaman proje kuralım Muhtemelen bulunduğum şehirde de bir tane proje okulu var 2 dil eğitimi veren
- 1 ay
.. proje okulu*...
- 1 ay
Niye edebiyat öğretmeni oldun
Cevap sahibi1 ay@ÖzgürSemm27 seviyordum eskiden o yüzden
25 güBen salladigim sorular tutar 150 bin gelir sanıyordum ama 240 bin geldi. Yani kısmen beklediğim gibi geldi
00 Yorumla
1 ayBerbat betbat ösym beni kara listeye alacak o kadar kötü
11 Yorumla- 1 ay
Kaçkğ
1 ayŞu sınavlar kadar insanı strese sokan bir şey var mı herkes arar sonuç sorar şimdi
12 Yorumla- 1 ay
Telefona bakmayız mesela
- 1 ay
Sen okuyor musun
İnşallah herkes gönlü gibi güzel sonuçlar alacak
01 YorumlaYengeler halalar arar artık milleti
21 Yorumla- 1 ay
Ağızlarını kapatamadik ya bize yazık olsun sjdjd
Gizli Üye(18-24)1 ay600 bindeyim çok kötü matematikten eksilere düşmüşüm Türkçem çok iyi geldi ama matematik 0 keşke çalışsaydım yapılmayacak bir şey değilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ay297 yaptım benim için ideal bence bu sınavda belirleyici tyt oldu yoksa daha düşük alabilirdim sıralamam da 800 lerde önlisans tercih edeceğim
00 Yorumla
1 ayKendimi demek için girdim 466 aldım
10 Yorumla
1 ay480 puan almışım yapıyoruz bu işi.
10 Yorumla
1 ayAçıklandı mı dur bakip geliyorm
19 Yorumla- 1 ay
Sayısalda yukselmis Türkçe de dibi gormusm gene 284 almism ya 🤷🏻♀️
- 1 ay
Sağlık olsun bidaha giricekmisşn
- 1 ay
İstedgm bölümü kazanrsam girmem
- 1 ay
Ne istiyosun
- 1 ay
Dış ticaret ama olmazsa lojistik tarznda bölümler
- 1 ay
Bende dış ticaret istiyorum çok güzel bölüm
- 1 ay
Eğitimini aldm bn sertifikam var bölümü de okumak istiyorum da baklm
- 1 ay
Umarım istediğin gibi olur her şey
- 1 ay
Umarm
Ne çabuk açıklanmış la
00 Yorumla
m 1 aySonuç kötü çoğunun
00 Yorumla
1 aySüpriz girdi 🥹🥹🥹🥹
00 Yorumla
1 aySadece sonuçlara bakıyorum okumadığım için 🤣
00 Yorumla
1 ayBeklediğim gibi sjdjddkdskdkd
00 Yorumla
1 ayBeklediğim gibi
00 Yorumla
1 ay0 çalışma ile 270 almışım
00 Yorumla
1 ayBenimki açıklanmadı
00 Yorumla
m 1 ay226 puan yaptım, bence güzel
03 Yorumla- 1 ay
Daha düşük puan bekliyordum
- 1 ay
Ahaha benim ki 208 😂😂😂
- 1 ay
Gayet iyi
Sürpriz oldu daha düşük bekliyordum sjd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayÜçüncü girişim ikinci derecem tıp geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ay1.197.577 😭 ne yazayım
09 Yorumla
Cevap sahibi1 ayYuj ya
- 1 ay
Yalova Kanatlı hayvan bakıcılığı
- 1 ay
Demokratik Kongo üniversitesi kakao toplayıcılığı denetim bölümü
Cevap sahibi1 ayAlay edecek başka birini bulun! Kendini beğenmiş ukalalar
- 1 ay
Van uluslararası denizlere ve göllere tuz serpme dağıtım bölümü
- 1 ay
Ğwüeğeğdpdğdş sohbet baya kaliteliydi
Gizli Üye(18-24)1 ayODTÜ Tıp gelir gibi bana.
00 YorumlaBen o süreci çoktan geçtim.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ay30k sıralama yaptım emeklerim çöp oldu
00 YorumlaGiremedik abi
00 Yorumla
1 ayBen sınava girmedim
00 Yorumla
1 ayhayir..
00 Yorumla
1 ayTebtikler
00 Yorumla
1 ayÇok yığılma olmuş hiç beklediğim gibi gelmedi