2 yıllık ne yazayım? 23'üm. Sağlık yazmak istiyorum ama ne yazayım? Paramedik olur mu sizce?
12 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıllık ne yazayım? 23'üm. Sağlık yazmak istiyorum ama ne yazayım? Paramedik olur mu sizce?
Cevap
6Cevap
Paramedik lerin de maaşı güzel sanırım. Sen ilk olarak ne istiyorsun onu yaz.
Aynen paramedşk istiyorum yaa maaştan da değil adrenalin istiyorum biraz sıkıldım meslek öğrenmek istiyorum o yüzden
Onu da o zaman düşünürüm yaa bence yaparım sopukknalı biriyim bilmiyorum doğru söylüyorsun
Paramedik olmak istiyosan yaz
Çok istiyorum
İçinden ne gelirse kimseyi dinleme
Bilgisayar veya sağlık
Not: akademisyenim
Bilgisayar meslek mezunuyum ek puanla 186 bin falan oluyor acaba bilişimle ilgili hangi bölümü yazmalıyım sizcee
İstek attım
23 yaşında anana babana yazık.
O ne demek devlete gidicem ya da yüzde yüz burs
Nasıl yani anlamıyorum ne demek istiyorsun
2 yıl sağlık yüzde yüz burslar ve devlet tıtutyır aileme masraf olmicam ki o kadar
Ayrıca hafta sonu iş bulabilirsem gidicem
Ne diyorsun yaaa kesss aptal mı ne
Ne istiyorsun sen eşinin gibi ruh emiciler yüzünde psikolojim skldi zaten kuzum kalleş şerefsşz gottttt
Senin gibi itler yüsünden bu haldeyim yavsklarrr serrfisiniz hepiniz
Artık kimse bozamaz canım bir gün 50 yaşımda üniversite okurken görürsem şaşırma çünkü okuyacağım ulan 30 40 okuyacağım pkeeeyyyy 23 üm çıtırım 2 yıl paramedşk phhh havamı da atarım devlete de atandım mı benden artisti yokkk şimdi def oll milletin kafasıyla uğraşna sever belanı
Belanı severim senin tamam mı
sever bakkk
Psikopatım tamam mı
Ayrıca dershaneye gitmedim ben devletin yks kursu vardı bedava ona gidiyordum onu da bıraktım kendim çalıştım pkeeyy aileme masraf olmuyorum o kadar şimdi kes otur gotun7n üstüne
Sen ne diyorsun ya bana
Ne hazırı kendi çabamla kazandım işte ne istiyorsunuz benden ne hazırı var da yedim yaa ne diyorsun sen bana
Sizin gibiler psikolojimi bozuyor şikayet edicem hepinizi nerde hazır yedim yaa kendi kazandığıma gidicem ne hazırı çalıştım ettim o kadar
Puanın yetiyor mu
282 bin sıralama yetiyor yani baya iniler sıralamayı çoook geri çekmezse sıkıntı yok
Hayırlı olsun
Buradaki olumsuz yorumları takma dengesiz cok
Teşekkür ederim ya takılıyorum işte bazen 😀😄 sağ olll 🙏
Rica ederim
Hangi ilde peki
İstanbul tutuyor her yer ohhh süperim yaaa
Olmaz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 23 yaşında böyle bir adım atmak çok güzel bir karar! 💪 Paramediklik, gerçekten hayati öneme sahip, insanlara direkt yardım edebileceğin çok kutsal bir meslek. Eğer acil durumlarda soğukkanlı kalabileceğine ve hızlı karar verebileceğine inanıyorsan, bu yol sana çok yakışabilir. 🚑 Senin için en önemlisi, kalbinin sesini dinleyerek gerçekten severek yapabileceğin bir alanı seçmek. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋