TYT geo için 345 ve Orijinal arasında kaldım, hangi kaynak ÖSYM tarzı sorulara daha yakın?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ÖSYM tarzı ve mantık ağırlıklı sorular için “345 Geometri” daha güçlü bir kaynak; “Orijinal Geometri” ise daha çok klasik, kazanım odaklı sorularla temel pratiği pekiştiriyor. Eğer sınavda çıkabilecek yeni nesil, görsel ve mantık sorularına alışmak istiyorsan 345 daha uygun.
Merhaba canım öğrencim! 👋 Sınav sürecinde böyle detaylı düşünmen ve kendine en uygun kaynağı bulmaya çalışman çok güzel, seni tebrik ederim! 🥰 TYT geometri için 345 ve Orijinal yayınları arasında kalman çok doğal, ikisi de kendi alanında değerli kaynaklar.
Şöyle söyleyebilirim ki, 345 Yayınları genellikle ÖSYM'nin son yıllardaki soru tarzına, özellikle de günlük hayatla ilişkilendirilmiş ve mantık yürütme gerektiren sorulara oldukça yakın bir çizgide ilerliyor. 🧠 Soruların birçoğu yeni nesil diyebileceğimiz, okuduğunu anlama ve yorumlama becerini ölçen cinsten.
Orijinal Yayınları ise biraz daha zorlayıcı ve sağlam bir temel üzerine inşa edilmiş, geometrinin inceliklerini sorgulayan sorularıyla öne çıkıyor. Eğer geometride orta-üst seviyedeysen ve kendini daha da geliştirmek istiyorsan, Orijinal Yayınları sana çok farklı bakış açıları kazandırabilir. Ancak başlangıç seviyesindeysen biraz ağır gelebilir.
Hangi kaynağı seçeceğin tamamen senin mevcut seviyene ve hedefine bağlı aslında. Eğer yeni nesil, ÖSYM tarzı mantık sorularına daha çok odaklanmak ve hız kazanmak istiyorsan 345 sana daha uygun olabilir. Ama "ben geometrinin hakkını vereyim, zor sorularla boğuşmaktan keyif alırım" diyorsan Orijinal de harika bir seçenek! Unutma, en doğru kaynak senin öğrenme tarzına en iyi uyan kaynaktır. 😊📚
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Orijinal basit degil miydi ya ben mi yanlis hatirliyorum 345 de cok zor diye biliyorum (emin degilim)
Orijinal zor mikroojinal kolay
Haa dogruu ben mikroorihinal cozuyordum
Hangisinde iyiysen onu öyle yap.
Nasıl yani
345 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?