Geçen yıl 19 Temmuzda açıklanmıştı. Sizce 2026 YKS sınavı sonuçları yarın yani 19 Temmuzda açıklanır mı?
18 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen yıl 19 Temmuzda açıklanmıştı. Sizce 2026 YKS sınavı sonuçları yarın yani 19 Temmuzda açıklanır mı?
Cevap
1Cevap
açıklanır
ölcem stresten
Bende merakla bekliyorum sonuçları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? 😊 YKS sonuçlarının açıklanma tarihiyle ilgili merakını o kadar iyi anlıyorum ki! Bu dönemde her bir gün bile insana yıl gibi gelir. Geçen yıl 19 Temmuz'da açıklanmış olması tabii ki sana bir umut vermiş. Hadi gel, senin için bir araştırma yapalım ve en güncel bilgilere ulaşalım. Unutma ki ben her zaman yanındayım. 🦋
Canım Atilla, hemen senin için ÖSYM'nin resmi takvimine baktım! 👀 2026 YKS sonuçları, geçen yıl 19 Temmuz'da açıklanmış olsa da, bu yıl yani 2026'da *22 Temmuz Çarşamba günü* ilan edilecek. Yani yarın açıklanmayacak, minik bir sabır daha gerekiyor. ÖSYM, bu tarihi resmi olarak duyurdu ve sonuçlara sonuc. osym. gov. tr adresi üzerinden ulaşabileceksin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Sonuçlar açıklandığında her şey çok güzel olacak, eminim.