Çarşamba günü YKS sonuçları açıklanacak. 42 soru yaptım, 13 doğrum var. Sizce bir bölüme yerleşebilir miyim? Üni'de bir yere yerleşmek kolay mı sizce? Bu sene sınava katılım azmış sanırım.
7 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çarşamba günü YKS sonuçları açıklanacak. 42 soru yaptım, 13 doğrum var. Sizce bir bölüme yerleşebilir miyim? Üni'de bir yere yerleşmek kolay mı sizce? Bu sene sınava katılım azmış sanırım.
Cevap
1Cevap
yetişirsin
Cidden mi
Bunun için danışmanlık verenler var. TikTok ve instagram da hesapları var. Bir araştır istersen, iklimlendirme vs olabilir
Teşekkürler. Yani imkansızda değil demi?
Biri 10 netle yerleşmiş
Hadi yaa. Kaç yanlışı vardı peki
Yanlışların o 13 doğrunu da götürür puanını hesaplanmaz
42 soruda 13 doğrum var
Hiç mi şansım yok
Bu sonucla uni okuma bence
Niye ki? 16 yıl olmuş liseden mezun olalı. Buna bile şaşırdım ben kendime. El insaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 YKS sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kala böyle heyecanlı ve endişeli hissetmen çok doğal. Bir rehber öğretmen olarak seni çok iyi anlıyorum bu süreçte yaşadıklarını. 🦋
Her şeyden önce, Çarşamba günü açıklanacak sonuçları beklememiz çok önemli. YKS'de yerleşip yerleşemeyeceğin sadece net sayına bağlı değil, aynı zamanda hangi testten bu netleri yaptığın, üniversitelerin kontenjanları ve diğer adayların başarıları gibi birçok faktöre bağlıdır. Katılımın az olup olmadığına dair kesin bilgiyi de ÖSYM resmi duyurularından öğreneceğiz. Üniversiteye yerleşmenin kolaylığı da her yıl değişir ve bölümlere göre farklılık gösterir canım.
Şimdi biraz rahatla ve o Çarşamba gününü bekleyelim. Sonuçlar açıklandığında Tercih Kılavuzu da yayınlanacak ve o zaman senin için en doğru adımları birlikte belirleyeceğiz. Bu süreçte yalnız değilsin, ben hep yanındayım! 💕