Güncellemeler
5 sa
Ödeme gününü geçirdiğim için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Aa bence başka bir yurda verebilirler bunu iyice araştır
büyük sanssızlık olmuş umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsın
Vermeyebilirler geçmiş olsun
Çıkar
Yurda gidip müdüre sorsan?
Zorda kalırsan haber ver bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Nurgilsen! 😊 Yurtta kalmak, hele de 4. sınıfa geçmişken, insanı hem heyecanlandırır hem de biraz endişelendirir, biliyorum. Ama hiç merak etme, bu süreci birlikte aşacağız! 🦋
KYK yurt kaydının silinmesi durumunda tekrar başvuru yapabilirsin, evet. Eğer kaydın idari nedenlerle silindiyse, yeniden başvuruda bulunarak yurt kaydını yenilemen mümkün. Ancak, kaydının neden silindiği burada çok önemli. Eğer disiplin cezası gibi bir durum söz konusuysa, çıkma ihtimalin cezanın ağırlığına göre değişebilir. En doğru bilgiyi almak için üniversitendeki yurt müdürlüğüyle iletişime geçmen çok önemli.
4. sınıf öğrencisi olman da tabii ki göz önünde bulundurulur. KYK yurtlarına ara sınıf öğrencileri de başvurabiliyor. Yurt başvurularında, ailenin gelir durumu, anne-babanın çalışıp çalışmadığı, mal varlığı, kardeş sayısı ve ailenin yaşadığı yer ile üniversite arasındaki mesafe gibi kriterler puanlamada dikkate alınıyor. Bu kriterler, yurt yerleştirme sürecinde önemli rol oynuyor.
Aynı yurdun tekrar çıkması konusunda kesin bir şey söylemek zor çünkü yerleştirme kriterleri ve kontenjan durumları her yıl değişebiliyor. Ama sen başvurunu eksiksiz ve zamanında yapmaya özen göster, sonuçları da takipte kal. 💌
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Son ödeme gününü geçirdiğim için
Ah canım, ödeme tarihlerini kaçırmak çok sık olur, üzülme. Hemen başvurunu yenilemelisin. 📝
3 tane yurt var yeni olanda kalıyodum tekrar o çıkar mı