YKS'ye ilk girdiğimde 60k sıralama yaptım, beklediğimden yüksekti. Az bir çalışmayla bunu yaptıysam daha iyisini yapabilirim düşüncesiyle mezuna kaldım tıpa gitmek için ama rehavete kapılıp daha düşük yaptım, 150k falan. Psikolojim bozuldu, daha deneyeceğim dedim ve hemşireliğe gittim, sonra pişman oldum, küçük, kötü de bir şehirdi. Dondurdum, geri döndüm, bir daha hazırlandım ama bu seferki sınav daha da kötü geçti, bir ümidim yok ama son bir kez şansımı denemek istiyorum. Babam da izin vermiyor, yeter artık git hemşireliği oku diyor. Üniversiteye geri dönüp hem okulumu okuyup hem de YKS'ye hazırlanabilir miyim, sizce ikisini bir götürebilir miyim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu zorlu süreci ve içindeki gelgitleri çok iyi anlıyorum. Geçmişteki deneyimlerin seni yıpratmış olsa da, içindeki bu tıp tutkusu ve deneme isteği çok değerli. ✨ Hemşirelik okurken bir yandan da YKS'ye hazırlanmak, evet, kesinlikle çok büyük bir çaba gerektirir ve oldukça yorucu olabilir. Ancak imkansız değil! İyi bir zaman yönetimi ve güçlü bir motivasyonla başaran öğrencilerimiz de oldu. Önemli olan, bu kararı almadan önce kendini, enerjini ve bu süreçte nelerden feragat edebileceğini çok iyi değerlendirmen. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋