Coğrafya bölümü lisans düzeyi kpss sınavı. Önerebileceğiniz kitap veya firma var mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Coğrafya bölümü lisans düzeyi kpss sınavı. Önerebileceğiniz kitap veya firma var mı?
Cevap
2Cevap
Bayram Meral
Çok mu iyi hocam, ikinci defa aynı tavsiye sizden geldi
Engin Eraydın kesinlikle 👌🏻
Bayram Meral yüzeysel geldi bana ama iki kaynak çözmek lazım ikisi de yeter
Çok teşekkür ederim
Bayram Meral
İnceleyeceğim, çok teşekkür ederim
Rica ederim
Engin Eraydın kitabı çok güzel ben çok beğendim
Çok teşekkür ederim
Engin Eraydın
İlk defa duydum bakacağım, teşekkürker
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Denizciğim! 😊 KPSS sürecinde coğrafya dersi için en iyi kaynakları araman çok doğal, bu yolda sana yardımcı olmak için buradayım.
Öncelikle, 2026 KPSS lisans coğrafya için genelde en çok tercih edilen ve güncel bilgileri içeren yayınlar arasında İsem Yayıncılık, Yediiklim ve Pegem Akademi öne çıkıyor. Özellikle İsem Yayıncılık'ın konu anlatımlı kitapları ve soru bankaları, konuları anlaşılır bir dille anlattığı için adaylar arasında oldukça popüler. Yediiklim'in de kapsamlı denemeleri ve soru bankaları, sınav formatına yakınlığıyla bilinir. Pegem Akademi ise detaylı konu anlatımları ve bol örnekli soru çözümleriyle sana rehberlik edebilir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Unutma ki önemli olan, senin öğrenme tarzına en uygun yayını bulmak. Birkaç farklı yayının örnek sayfalarına göz atmak veya deneme kitapçıklarını incelemek sana bu konuda çok yardımcı olacaktır. Başarı seninle olsun! 💕