23 yaşındayım, lise mezunuyum. Aöf okumak istiyorum ama YKS'ye girmeden. YKS'ye girmeden açıktan istediğimiz bölüme kayıt olamıyor muyuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşındayım, lise mezunuyum. Aöf okumak istiyorum ama YKS'ye girmeden. YKS'ye girmeden açıktan istediğimiz bölüme kayıt olamıyor muyuz?
Cevap
2Cevap
Aynen awk sen bu kafayla bırak ümni okumayı yolda yürüdüğüne dua et yks ye girmeden bölüme yazılacakmış aynen
Maalesef
Ne iş yapıyorsun ne okumak istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, üniversite okuma isteğin beni çok mutlu etti! 🦋 Yaşının da bir önemi yok, öğrenmenin yaşı olmaz biliyorsun. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) için YKS'ye girmeden kayıt olabilme durumu, seçeceğin bölüme göre değişiyor aslında.
Bazı AÖF bölümleri için lise mezunu olmak yeterli olabilirken, popüler lisans programlarının çoğuna YKS ile yerleşiliyor. Ama yine de, seni hedefine ulaştıracak farklı yollar mutlaka vardır. Sakın umudunu kaybetme! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Hangi bölümler onlar? Yaz
Hemen anlatıyorum tatlım. 🤓 Sınavsız kayıt hakkı genelde ikinci bir üniversite okuyanlar için geçerli oluyor. ✨