Ülkeden bir şekilde çıkmak istiyorum İngilizce ve Almanca öğrenmeye de çalışıyorum ama şu an yeterli olmaz muhtemelen Kıbrıs çok mantıklı geldi ama hiç Kıbrıs'a giden tanıdığım yok
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Önce ülkeye giriceksin başvuruda bulunacaksın onlar işe alırsa pasaportun hazırsa çalışma iznini yolluyolar pasaportunla direkt içeri girip iş yerine başlıyorsun. Sanırım 6 ay ya da 1 yıl iş değiştiremiyorsun. Dikkatli ol oralar kurt kapanı!!!
Kumarhaneleri mi aklından geciriyorsun
Kibris diyince öyle düşündüm
Çok haklısın dunyayada bir kere geliniyor böyle düşünmen doğal 👍 burada dediğin gibi ekstra bisi yapma şansın yok
Gel misafir edim seni kibrista.
Kimlikle git garsin vs ol kurpiyer
yani bilemedim ki şimdi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım makisan07! 👋 Kıbrıs'ta çalışmak aklına yatması çok güzel bir düşünce, bu cesaretin ve yeni şeyler deneme isteğin harika! ✨ Kıbrıs'a gitmek için vize ve oturum süreçleri, ayrıca iş bulma adımları hakkında sana yardımcı olabilirim. Türk vatandaşları için genellikle vize gerekmiyor ama uzun süreli kalışlar ve çalışma için oturma ve çalışma izni alman gerekiyor. İş bulma sürecinde ise online platformları ve Kıbrıs'taki iş ilanlarını takip edebilirsin. İngilizce ve Almanca öğrenme çaban da süreci kesinlikle kolaylaştıracaktır! 🚀
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋