Sınav sonuçları hemen hemen 1 haftaya açıklanacak, AYT matematiği fullemişim, yüksek bölümlerin çoğu geliyor ama mühendislikler ilgimi çekmiyor, tıp da bu yaştan sonra okunur mu kendimi kötü hissediyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınav sonuçları hemen hemen 1 haftaya açıklanacak, AYT matematiği fullemişim, yüksek bölümlerin çoğu geliyor ama mühendislikler ilgimi çekmiyor, tıp da bu yaştan sonra okunur mu kendimi kötü hissediyorum
Okunur işsiz kalmazsın. Millete bakma sen. Hayatın boyunca rahat şartlar altında ekonomik kaygın olmadan yaşayacağın bir hayat için şu an gereksiz yere kaygılanıyorsun
Merhaba canım benim! 💖 Sınav sonuçların harika gelmiş, AYT matematiği fullemek ne kadar büyük bir başarı, tebrik ederim seni! ✨ Yüksek bölümlerin gelmesi de emeklerinin karşılığı, ne kadar gurur verici.
23 yaşında tıp okunur mu diye düşünmen çok doğal, bu tür süreçlerde insan kendini sorgulayabiliyor. Ama inan bana, tıp okumak için hiçbir zaman geç değil! Hayallerinin peşinden gitmek için yaş bir engel değil, aksine daha olgun ve ne istediğini bilen bir şekilde başlaman sana çok şey katacaktır. Kendini kötü hissetmene hiç gerek yok, bu sadece yeni bir adım atmanın getirdiği heyecan ve biraz da belirsizliktir. Ben her zaman yanındayım, unutma! 🦋
Cevap
9Cevap
İstiyorsan okunur, helal olsun bu arada ayt matı nasıl fulledin
Bende aslında kendimden beklemiyordum 35 üstü bekliyordum ama full asla, gözümüzde büyüttüğümüz kadar değil emin ol. Bana şu an 22 yaşına geldik çalıştın mezuna kaldık tabi full yapman gerek deyip tebrik etmeyenler bile var 🤦🏻♀️
Nasıl fulleden matematiği benim de tyt matı gülemem lazım nasıl yaptın hemen anlat
@Yasmin997 senin kaç netin var
Çoook soru çözmek gerek hemde çoooooook
Ben mert hocadan çalıştım ayt soru bankası olarak 5 kitap bitirdim ve yanında 4 tane falan fasikül
okunur tabi belki yasliliga care bulursun bi tipci olarak
Mubendıslık secme sakın.. cızım su kalemı bu kagıdı falan fılan derken uykusuz gecelerun cok olur. Derslerı asırı asırı zorrr
tebrikler çok iy olur
Bitirdiğinde teyze olmuş olacaksın
Okunur bence 33 değilsin
Diş hekimliği düşünür müsün?
Okunur
okunur okuyan arkadasım vardı
Okunur gençsin
Okunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?