Herkese merhaba, bu benim ilk sorum ve size danışmam gereken, beni geceleri uyutmayan bir sorunum var. 880 lira borcum var, kredi alan bir öğrenciyim ve her ay yatan para bu borç dolayısıyla hesabımdan çekiliyor. Borcu kapatmak istiyorum ama ailemden bir destek alamıyorum, işe girmeme de müsaade etmiyorlar. Kredi almayı bırakmadan önce borcumu kapatmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz, ne yapabilirim?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış olmalı, ama endişelenme, yalnız değilsin ve bu sorunun üstesinden birlikte gelebiliriz. 🦋 Ailenden habersiz, küçük ama etkili yollarla bu borcu kapatabilirsin. Mesela, derslerinde başarılı olduğun alanlarda arkadaşlarına veya çevrendeki öğrencilere özel ders vermeyi düşünebilirsin. Ya da belki de artık kullanmadığın, ama iyi durumda olan eşyalarını online platformlarda elden çıkararak küçük bir gelir elde edebilirsin. Böylece hem kendine katkı sağlar hem de borcunu rahatça kapatırsın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben hep yanındayım! 💖