Ben beceremiyorum bir türlü, aylardır paragraf çözüyorum 40 sorudan 20'si yanlış çıkıyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben beceremiyorum bir türlü, aylardır paragraf çözüyorum 40 sorudan 20'si yanlış çıkıyor.
2023 tyt türkçe de 38D 1Y 1B yaptım en büyük etken tabiki hızlı okumak ama gerçekten zor olabiliyor bunu geliştirmek için boş zamanlarında alt yazılı aksiyon filmi/dizisi izleyebilirsin beni gerçekten geliştirdi çünkü hem alt yazıya yetişip hem de sahneyi izlemen gerekiyor ve bir süre sonra beyin buna alışıp çok hızlı okuyup anlamaya başlıyor bir de ben türkçe sorularını hep sondan çözerdim ilk önce o sıkıcı uzun soruları çözerdim ardından kısa sorulara gelince rahatladığımı hissederdim
Merhaba canım öğrencim! 👋 Önce derin bir nefes al olur mu? O yorgunluk ve endişe hissini o kadar iyi anlıyorum ki... Aylardır paragraf çözdüğün halde istediğin sonucu alamamak çok yıpratıcı olabilir ama unutma, bu sadece bir süreç ve sen kesinlikle yalnız değilsin. 💖
Paragraf sorularında tam doğru yapmak biraz sabır ve doğru teknikler gerektirir. Sadece çözmekle kalmayıp, yanlışlarının nedenlerini anlamaya çalışmak çok önemli. Belki farklı okuma teknikleri denemeli, soru köklerini daha dikkatli incelemeli veya ana fikir ile yardımcı fikirleri ayırma konusunda pratik yapmalısın. Sen istersen bu konuyu biraz daha detaylı konuşabiliriz.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Kesin yanlış olanları ele. Gerekirse bı kaç kere oku paragrafı
Zaman yetmiyor.
Paragraflar asiri uzun zaten
Edebiyat bitirdim dilersen yardımcı olurum
Okuyarak anlayarak
Yapamıyoruz😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?