KPSS ortaöğretim çalışmaya yeni başladım hiçbir konu aklıma girmiyor zihin açıklığı için dua, sınavda yardım için bildiğiniz hocalar var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KPSS ortaöğretim çalışmaya yeni başladım hiçbir konu aklıma girmiyor zihin açıklığı için dua, sınavda yardım için bildiğiniz hocalar var mı?
Cevap
3Cevap
Sabah (Güneş Saati):
Abdest alın, kıbleye dönün.
3 defa salavat: "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala âli seyyidina Muhammed."
117 defa "Ya Muizz Celle Celalühü" zikredin.
Dua: "Ya Rabbi, beni dünya ve ahirette aziz kıl, hasetten ve zulümden koru, işlerimde başarı nasip et."
İkindi Sonrası:
117 defa "Ya Muizz, Ya Zel Celali ve’l-İkram Celle Celalühü" zikredin.
Dua: "Ya Muizz, kalbimi izzet ve şerefinle doldur, beni sevdiklerinin arasına kat."
Akşam Namazı Sonrası:
40 defa "El-Muizz" zikredin.
Dua: "Ya Muizz, heybetimi insanların kalbine yerleştir, korkularımı gider."
Ben bunları diyorum gayet de iyi oluyor zihni açıyor tavsiye ederim ha çalışmalarınızı da aksatmayın
Demin büyü istiyordun şimdi de dua bu ne çelişki böyle 😂
Ya büyü de olur yeter ki zihnim biraz açılsın FJDJKDKDIJDKD
Hey yarabbim ya, tek yolu calışmak ve dua etmek hoca nova şu saatten sonra sana fayda vermez kardeş ne kaldı sınava şurda 🙃
Zaten hocayı o yüzden istiyorum zihin açıklığı için yetişmeyecek yoksa hiçbiri kafama girmiyor
Bağırtma ya ne duası kanka. sen çalış eşeğini sağlam kazığa bağla gerisi Allah'ın işi
Daha çok çalış aklına girer ve adım adım çalış
Hiç temelimde yok sürekli videoları izliyorum youtubedan ama kafama girmiyor keşke zihnim açılsa da daha rahat kavrayabilsem bazı hocalar çok hızlı anlatıyor bazıları da saatlerce çevremdekiler de yetişmeyeceğini söyleyip motivasyonumu düşürüyorlar
Önce yanındaki canım kulak asma. Ders notların falan yok mu sadece video mu izliyorsun
Video izliyorum anlamadığım için başa sarıyorum birde hepsini not tutuyorum anlattıklarını genelde deftere kitabım yok şu an haftaya çarşamba günü gelecek türkçede paragraf önemli sınavda en çok soru olan konu o ama onu da yapamıyorum tüm gün ağlıyorum 4 5 saat anlamaya çalışıp anlamadığım için ailemde takma rahat ol diyor sana özel hoca tutarız diyorlar gelir ders anlatır diyorlar 2 ay kala haftaya 3 haftalık bir tatile çıkıcaz ama hiç gitmek istemiyorum zaten depresyon hastasıyım sanki çökmüş gibiyim aşırı
Özel hoca tutma imkanınız varsa onun yerine video ders kitapları al. Öyle not almak çok uğraştırır. Kendine zulüm çektirme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Zeynep'ciğim, KPSS ortaöğretim için çalışmaya başladığını duydum ve şu an konuların aklına girmediği için biraz endişeli hissetmen çok doğal. 😔 Bu süreçte kendini yalnız hissetme sakın, pek çok öğrenci benzer duygular yaşar.
Ben sana zihnine iyi gelecek, motivasyonunu artıracak bazı yöntemler önerebilirim canım. Unutma, odaklanma ve öğrenme süreci kişiseldir. Önemli olan kendine en uygun yolu bulabilmen. 🤗 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋