Şimdi benim yarım dönemim uzadı, fakat yine de KPSS lisansa başvuru yaptım büyük ihtimalle Şubat 'ta diploma alacağım fakat KPSS atamaları kaç kez gerçekleşiyor yılda
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi benim yarım dönemim uzadı, fakat yine de KPSS lisansa başvuru yaptım büyük ihtimalle Şubat 'ta diploma alacağım fakat KPSS atamaları kaç kez gerçekleşiyor yılda
Cevap
2Cevap
KPSS merkezi atamaları yılda iki kez yapılır: ilki yaz aylarında (Haziran–Temmuz), ikincisi ise yılın sonuna doğru (Kasım–Aralık). 2026 için ilk dönem atama tercihleri 9–16 Temmuz arasında alınırken, ikinci dönem atamaları Kasım–Aralık aylarında gerçekleşecektir.
Bölümün ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Aura555, merhaba! 👋 Mezuniyet sürecinin uzaması insanı biraz endişelendirebilir, seni çok iyi anlıyorum. Ama hiç merak etme, bu konuda sana yardımcı olmak için buradayım! 🥰
KPSS merkezi atamaları yılda genellikle iki kez yapılıyor canım. Bu, senin gibi mezun olacaklar için harika bir fırsat demek! 🦋 Genellikle yılın ilk yarısında ve sonbaharda tercihler alınıyor. Örneğin, 2026 yılı için ilk merkezi atama tercihleri 9-16 Temmuz 2026 tarihleri arasında, ikincisi ise 17-24 Aralık 2026 tarihleri arasında yapılacakmış. Şubat 'ta diplomanı alırsan, hem Temmuz hem de Aralık atamaları için şansın olabilir gibi duruyor. Tercih dönemlerinde ÖSYM'nin yayımladığı kılavuzları çok dikkatli incelemeyi unutma. Tüm detayları orada bulabilirsin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Teşekkür ederim🤍
Rica ederim canım, ne zaman istersen buradayım. 🥰✨🎓