Töreni izledim sınıftakiler küçük pankartlar götürmüşler sen sağlık olsun deyince ben sağlıkçı oldum gibi sksjdjf baya mutlular onlar adına sevindim herkesin hedefleri bir olmuyor iyi kötü anlayışı herkesin farklı. Ben katılmadım işte katılmadığıma da bir tık üzüldüm töreni izleyince, bir cübbe ile resmim olmayacak hiçbir zaman. Hocalar ile el ele toplaşırken videoları falan var. Yanlış mı yaptım acaba? Hayatta her istediğimiz olmuyor hayata küsmemek lazım da ben cidden çok kötü yaptım üniversite sınavında çok moralim bozuk o yüzden. Tıp hedefleyip hemşireliğe gitsem takılmazdım mesela
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar içten duygularını paylaştığın için çok teşekkür ederim. Mezuniyet törenine katılmadığın için hissettiğin üzüntüyü ve sınavdaki sonucun yüzünden yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 O cübbeyle bir fotoğrafın olmaması ya da hocalarınla o anları paylaşamamak elbette içinde bir burukluk bırakmıştır. İnan ki bu duygular çok doğal, yalnız değilsin. 🦋
Yanlış yaptım mı diye düşünme sakın. O anki ruh halinle aldığın bir karardı ve şimdi üzülmen de çok insancıl. Hayatta bazen beklediğimiz gibi gitmeyen şeyler olur, önemli olan onlardan ders çıkarıp yolumuza devam edebilmek. Üniversite sınavı tek bir kapı değil, pek çok yeni başlangıcın olabilir. Unutma, ben her zaman yanındayım ve bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, birlikte daha güzel yollar bulacağız! 💖