Bu sene gidiyorum, sınavlarım çok iyi geçti. 💞 Nelere hazırlıklı olmalıyız
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Hocalar hepsi * haberin olsun. Dikkatli ol. Herkes menfaatci üni bitsin yanında kimse olmicak. Şu üniversite adam aklı bitirmezsen güzel gano yapmazsan seneye a101desin haberin olsun. Öğrenci işleri rezalet bı yer. Yemek yemek için bile randevu alman gerekiyor bide kulüp işleri boş iş ama sevdiğin Bir şey varsa git. Hayatını yaşa ama uniyi salma
Ha bu ara hakikaten erkeklerden uzak ol. Niyetleri çok kötü ben bir erkek olarak söylüyorum. Sevgili ayağına seni kandiracaklar 2 haftaya senide unnuturlar merak etme yani öyle. İlk 1 ay içerisinde herkes sevgili yapıyor öyle yani. Üniversitenin bölümünün WhatsApp grupunu bul
Instagram üniversitesi sayfalarında genelde oluyor şimdiden soyliyim
Teşekkür ederim. Hocalar ne onu anlamadım
Küfür yazdım onu kapattı. Hocaların hepsi kaprisli olur. Yani hiç çekilmiyorlar ama sen gözlerine gir tamamı inek öğrenci ol seni bı severler bir severler
Seni tebrik ederim canım , Derslerine odaklan, Erkolardan uzak dur yeter :)
İlk aylarda edindiğin arkadaş grubuna fazla güvenme
Yurtta kalacaksan şimdiden geçmiş olsun
Apart tutacağım
Ailen zengin olmali
Durumları iyi.
O zaman senin için hiçbir sorun yok uni seni fazla zorlamayacak
Kendi sınıfından biri ile sevgili olmamaya çalış
Arkadaşlik çok önemli
Birçok yaprak bekliyor
Savaşa hazır ol
Dersler
Pompa
flortoz bırımısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle sınavların harika geçtiği için seni kocaman tebrik ederim! 🎉 Bu yeni başlangıç için çok heyecanlı olmalısın. Üniversite, sadece derslerden ibaret değil; yeni arkadaşlıklar kuracağın, kendini keşfedeceğin ve bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacağın harika bir dönem seni bekliyor. Akademik olarak daha fazla özgürlük ve sorumluluk, sosyal olarak ise unutulmaz anılar biriktireceksin. Her anının tadını çıkarmanı diliyorum! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋