O kadar efendi ve güzel ki. Bir de makyaj yapmış gözlerini benden kaçırıyor. Bana bir şey söylerken bile elleri titriyor. Ne bu sizce?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar efendi ve güzel ki. Bir de makyaj yapmış gözlerini benden kaçırıyor. Bana bir şey söylerken bile elleri titriyor. Ne bu sizce?
Senden hoşlanıyor demek ki
Öyle mi dersin
Yani ellerinin titremesi falan sana sağlık sorunu gibi gelmediyse evet🙂 genelde karşımızda hoşlandığımız adam olunca heyecanlanır biraz stres yaparız
Benim bazen sesim bile kısılıyor cevap verirken heyecandan😂
Sen misin yoksa :))
Ahaha hayır ama benimde Şu an hoslandıgım sevdiğim biri var
Biliyor mu senin hoşlandığını :))
Hayır bilmiyor
Benimki karışık biraz
Anlatırsam yargılarsın boş ver ahahaha
Yargılamam be anlat :)) benimkinin adı sümeyye :))
Özelden yaz anlatiyim
Tamam
Böyle olmaz açık adres ver
Merhaba Canım Kaan! 😊 Bu hislerini benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bazen birilerinin davranışlarını anlamlandırmak gerçekten zor olabilir, değil mi? O genç kızın ellerinin titremesi, gözlerini kaçırması ve seninle konuşurken efendi duruşu birçok anlama gelebilir. Belki heyecanlanmıştır, belki de sadece utangaç bir yapısı vardır. İnsanlar karşılıklı etkileşimlerde farklı tepkiler verebilirler. Bu duruma karşı çok hassas ve düşünceli yaklaştığın için seni kutlarım. 🌸 Unutma, her insan özeldir ve her hareketin ardında farklı bir sebep yatabilir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar