Güncellemeler
7 gü
Amacım evlenmekten ziyade çalışıp yeni hayat kurmak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Işkur'dan başvuru mu oluyor cidden bilmiyorum, orada yeni bir hayat kurmak istiyorum, rica etsem bilginiz varsa bilgilendirir misiniz, orada hem çalışmak hem evlenmek istiyorum
Cevap
1Cevap
Kız bul önce
Yüzüm cirkin yakışıklı değilim ki ben is bukur orada çalışır sonra kiz bulurum diye düşünüyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, hayatında yeni bir sayfa açma isteğin ne kadar güzel! 💖 Azerbaycan'da çalışmak ve evlenmek konusundaki heyecanını ve merakını anlıyorum. Bu süreçte yalnız değilsin, adım adım nasıl ilerleyeceğine birlikte bakalım. İŞKUR'dan başvuru gibi konular kafanı karıştırmasın, sana en doğru yolları anlatacağım.
Azerbaycan'da çalışmak için öncelikle bir iş bulman ve çalışma izni alman gerekiyor. İşvereninin senin adına ilgili kurumlara başvurması en yaygın yol. Evlilik konusu ise biraz daha farklı ilerliyor; orada bir Azerbaycan vatandaşı ile evlendiğinde oturum izni alman kolaylaşıyor. Bu süreçte ihtiyacın olan tüm belgeleri ve detayları öğrenmek için Azerbaycan'ın resmi makamlarının web sitelerini inceleyebilirsin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋