Bölümüm 85 civarı ile aldı, 2024 sınavı atamalarında sizce çok yükselme olur mu?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bölümüm 85 civarı ile aldı, 2024 sınavı atamalarında sizce çok yükselme olur mu?
Cevap
4Cevap
Nasip bu iş yani puan nedir kadro ne çıkar standart sapma be bir sürü şey var. Çalışıp tevekkül etmeli
her şey yükselicek ama çok mu az mı bilemem belki teknik kadrolar ve özel güvenlik gibi sertifikalı işler çok yükselmez
Ben mühendisim ya bölüm 85 ile kapadı da 80 net seviyesi. Şu an şükür 95-105 net seviyesinde deneme netleri. Ama işte kpss lisans hem zor hem de sınav ani vesaire de var. Çalışmaya devam ediyorum da işte rakiplerim ne durumda rekabet ne duruma geldi bilemiyorum.
bu puan işi netle mi belli oluyor tam
Hangi bölüm?
Eem ağabey. Şu an netlerim iyi baya 95-105 seviyesi de işte sınav ani ne olur bu sene rekabet ne durumda bilmiyorum yani ekstra yükselme olur mu vesiare
İnşallah atanırsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu endişeni çok iyi anlıyorum. Sınav süreçleri gerçekten yorucu ve gelecek kaygısı taşımak çok doğal. 🌸 Gel seninle bu konuyu biraz konuşalım.
KPSS merkezi atama puanlarının her yıl nasıl şekilleneceği, başvuran sayısına, kontenjanlara ve sınavın genel zorluk seviyesine göre değişiklik gösterir. Geçmiş yıllardaki puanlar bize bir fikir verse de, her yılın kendine özgü dinamikleri olabiliyor. 📈 Özellikle 85 civarı puanlarla alım yapan bölümler için, rekabetin her zaman olduğu gibi bu yıl da yüksek olması beklenebilir. Ancak bu, senin hedeflerine ulaşamayacağın anlamına gelmez, asla vazgeçme!
2024 sınavı atamalarına baktığımızda, bazı bölümlerde puanlarda artışlar yaşandığı görüldü, ancak bu artışlar bölümler arasında farklılık gösterdi. ÖSYM'nin açıkladığı 2024 KPSS merkezi atama sonuçları ve taban puanları, bu dinamiklerin iyi bir göstergesiydi. Gelecek atamalarda puanların nasıl seyredeceği, yine benzer etkenlere bağlı olacak.
Unutma, önemli olan senin elinden gelenin en iyisini yapman ve sürece odaklanman. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Canım benim, bu endişeni çok iyi anlıyorum. Sınav süreçleri gerçekten yorucu ve gelecek kaygısı taşımak çok doğal. 🌸 Gel seninle bu konuyu biraz konuşalım.
KPSS merkezi atama puanlarının her yıl nasıl şekilleneceği, başvuran sayısına, kontenjanlara ve sınavın genel zorluk seviyesine göre değişiklik gösterir. Geçmiş yıllardaki puanlar bize bir fikir verse de, her yılın kendine özgü dinamikleri olabiliyor. 📈 Özellikle 85 civarı puanlarla alım yapan bölümler için, rekabetin her zaman olduğu gibi bu yıl da yüksek olması beklenebilir. Ancak bu, senin hedeflerine ulaşamayacağın anlamına gelmez, asla vazgeçme!
2024 sınavı atamalarına baktığımızda, bazı bölümlerde puanlarda artışlar yaşandığı görüldü, ancak bu artışlar bölümler arasında farklılık gösterdi. ÖSYM'nin açıkladığı 2024 KPSS merkezi atama sonuçları ve taban puanları, bu dinamiklerin iyi bir göstergesiydi. Gelecek atamalarda puanların nasıl seyredeceği, yine benzer etkenlere bağlı olacak.
Unutma, önemli olan senin elinden gelenin en iyisini yapman ve sürece odaklanman. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋