protez tırnak kursuna gidip kendimi geliştirip bir yer açma fikri mantıklı mı ve nasıl kendimi geliştirebilirim bir de halk eğitiminkiler güzel mi
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer büyük şehirlerden birinde ve işlek bir yer ise kendini çok geliştirirsen sosyal medyada paylasımlar yaparak falan iyi bir müşteri toplarsın bence gayet mantıklı fakat belli bi miktar bütçe lazım
Sonuçta öyle yerlerde kiralar çok pahalı olur ve tabi kullanacagın aletler vs derken bi sermaye gerek
yani öğrenirsem iyi yapabilirsem sermayeyi ailem sağlarda yapabilir miyim bilmiyorum
Bence yapabilirsin
Kursta kendini oldukça geliştir çevrende ki insanlarda denemeler yap zaten bir süre sonra ortalama düzeyde şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez kursa gittin baktın olmuyor ya da işi yaparken zevk almıyorsun o zaman vazgecersin
çok teşekkür ederim evde deneyeceğim ilk başta malzemeleri uygun fiyatlı alıp bakalım
Merhaba canım Melihacığım! 👋 Protez tırnakçı olma fikrin, kendi işini kurma hevesin harika bir başlangıç noktası! 💅 Kendini geliştirmek ve hayallerinin peşinden gitmek her zaman çok mantıklıdır, yeter ki gerçekten iste ve çaba göster. Bu alanda tutkuyla çalışırsan, çok başarılı olabilirsin.
Kendini geliştirmek için başlangıçta Halk Eğitim kursları iyi bir temel olabilir, fakat sonrasında özel kurslara katılarak ve sürekli pratik yaparak uzmanlaşman çok önemli. Yenilikleri takip etmeli, farklı teknikleri öğrenmeli ve portföyünü güçlendirmelisin. 🌟
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
mantıklı evet
Yaparsın yapanlardan neyin eksik inan kendine
Her karı yaptırıyor bilemedim
Parası uyyii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?