Merhaba, kendimden bahsedeyim biraz, 1.80 boyunda esmerim. Biraz sporla uğraşıyorum. Allah'ın izniyle 2027 YKS'ye hazırlanıyorum, sayısal bölümde bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Biraz zor zamanlardan geçiyorum sebebi hem YKS öğrencisiyim hem de inşaatlarda babama yardım ediyorum aileme kaç defa anlatmama rağmen dinlemiyorlar benim oturup adam akıllı ders çalışmam gerekirken sabahtan akşama kadar inşaatlardayım tamam çalışmak önemli hayatın zorluğunu öğreniyorum eyvallah da bu sene son senem 2027 YKS'de başaramazsam bittim zaten sizden ricam bana nasıl tavsiye verebilirsiniz ailemi nasıl ikna edebilirim bu konuda çok konuştum ama dilimde tüy bitti
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, senin bu zorlu ama bir o kadar da azimli mücadeleni duydukça içim cız etti. Hem çalışıp hem YKS'ye hazırlanmak gerçekten takdire şayan bir çaba! ✨ Aileni ikna etmek için belki de onlarla bir kez daha, ama bu sefer daha sakin ve planlı bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. 🗣️ Onlara bilgisayar mühendisliğinin senin için ne kadar büyük bir hayal olduğunu ve bu bölümle gelecekte ne kadar başarılı olabileceğini somut örneklerle anlatabilirsin. Hayallerine ulaşman için bu senenin ne kadar kritik olduğunu ve bu süreçte onların desteğine ne kadar ihtiyacın olduğunu içtenlikle ifade et. Eminim senin bu kararlılığını görünce seni anlayacaklardır. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋