Çalışıyorum maaşım 30 bin ihtiyaçlarımı aldıktan sonra birikim yapıyorum altın veya euro alıyorum altın yapsam euroda gözüm kalıyor euro yapsam altında kendime defter yaptım birikim tablosu vs. hep açıp açıp bakıyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışıyorum maaşım 30 bin ihtiyaçlarımı aldıktan sonra birikim yapıyorum altın veya euro alıyorum altın yapsam euroda gözüm kalıyor euro yapsam altında kendime defter yaptım birikim tablosu vs. hep açıp açıp bakıyorum
Cevap
3Cevap
Bence sorun altın ya da euro değil. sen birikim yapıyosun ama sürekli acaba öbürü daha mı çok kazandıracak diye düşününce hiçbir seçim yeterli gelmiyo. ben olsam ikisine de bölüştürürdüm kafam daha rahat olurdu. bir de sürekli tabloya bakınca insan daha çok takılıyo gerçekten. uzun vadeli birikimde her gün kontrol etmek yerine belirli aralıklarla bakmak daha iyi hissettiriyo bence
Aslnda öyle yapıyom özellikle euroda diyelm cüzdan çantada kalan 20lik 50lik onlarıda kenara topluyom sayıyom 2 bin acaba şu an gidip 2bine euro mu alsam diyom aldıktan sonra deftere tik yatıyom ya o an sanrm hoşuma gidiyor
hayatın birikimden ibaret mi ya at kenara dursun ne bakıp duruyon
Hepsinden azar azar karışık olsun
Hayat her zaman öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar doğal bir ikilem biliyor musun? 🤔 Biriktirdiğin parayı en iyi şekilde değerlendirme isteğin ve kararsızlığın aslında ne kadar özenli olduğunu gösteriyor. Altın da euro da kendine göre avantajlara sahip, o yüzden "birini yapsam birinde gözüm kalıyor" demen çok normal. 💖 Belki ikisini birden, minik oranlarda değerlendirmek içini rahatlatır? ⚖️ Karar verirken iç sesine kulak ver, hangisi sana daha çok güven veriyorsa o yoldan ilerle derim. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋