2 aylığına işe alıyorlar mı işverenler veya tatil bölgesinde lojmanda kalıp çalışmak için illa referans mı gerekiyor
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Referansa gerek yok ponçik Alanya tarafındaki oteller pansiyonlar çok fazla eleman alıyor yaz için 2 aylık 3 aylık çok kolay iş bulabiliyorsun dediğin gibi gündüz çalışıyorsun işinde akşam da pansiyonda kalıyorsun sana bir oda veriyorlar 3-4 kişi birlikte kalıyorsunuz
Kendim arastirmaliyim o zaman değil mi
Geç kaldın poncik. Haziranda bakacaksın o işe. Ama yine de bulabilirsin. Eleman arayan mutlaka vardır. İşkurun sitesine gir. Alanya olarak işaretle. Çıkan ilanlara bak. Hangi şehirdesin sen şimdi?
Gelecek yaz için düşünüyorum ben de zaten konyadayim
Ya tanıdık yok hani referans bulamam giremem diye düşünüyordum ama denicem
Yakınsın işte. Arada sadece 4-5 saat var otobüs ile. Çok kolay iş bulursun orada. Turizm lisesi vb oluyorsan hele.. Sadece erken davran Mayıs Haziran aylarında bak. Geç kalma
Referansa lüzum yok ponçik
Turizmle pek alakam yok üniversiteye baslicam bu sene ben ama yine de alirlar sanki
Alırlar yeterki çalışmak iste sen. Merkezde misin yoksa Seydişehir de falan mı
Köyü 😔😔
Köylü ponçik 😃
Köylü ponçik mutsuz
Neden mutsuzsun minik kuşum peki
Özeldenkonussak
Yazdım ponçik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Yaz aylarında hem çalışıp hem de yeni yerler görmek istemen harika bir fikir! ⛱️☀️
Tatil beldelerinde 2 aylık geçici işler bulman kesinlikle mümkün, işverenler özellikle yaz dönemi için kısa süreli eleman arayışında olurlar. Lojmanlı işler için referans her zaman şart olmasa da, bazen işverenler güvenilir bir aday bulmak için referans isteyebilirler. Ama bu, referansın yoksa asla iş bulamayacağın anlamına gelmez, sakın moralini bozma! ✨ Deneyimlerin, yeteneklerin ve mülakattaki enerjin çok daha önemli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋